Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Κακή μέρα – όλα ήταν εναντίον μας»

Klopp: «Κακή μέρα – όλα ήταν εναντίον μας»

Ο Jürgen Klopp χαρακτήρισε ως μια κακή μέρα την ήττα της ομάδας του με 3-1 από την Arsenal στο Emirates, σημειώνοντας επίσης πως όλα τα εντός παιχνιδιού πράγματα πήγαν εναντίον των Reds.

Για την εμφάνιση της ομάδας και το αποτέλεσμα δήλωσε:

“ Από την αρχή δεν έμοιαζε πραγματικά με τη μέρα μας, αλλά ίσως θα μπορούσαμε να τη μετατρέψουμε στη μέρα μας – στο δεύτερο ημίχρονο, η αρχή ήταν πολύ καλή. Στο πρώτο ημίχρονο, η Arsenal ξεκίνησε καλά, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν παίξαμε αρκετό ποδόσφαιρο, έπρεπε να συνηθίσουμε λίγο ο ένας τον άλλον, όπως το τρίγωνο της δεξιάς πλευράς – [ήταν] δύσκολο να το βρεις, επιτρέψτε μου να το πω έτσι. Από την αρχή, πάντα όταν ο Macca [Alexis Mac Allister] και ο Curtis [Jones] ήταν στην μπάλα και μπορούσαν να τη δώσουν και μπορούσαν να φύγουν από αυτή την κατάσταση μαρκαρίσματος, το γήπεδο ήταν πραγματικά ανοιχτό για εμάς. Εκεί θα μπορούσαμε να βρίσκουμε τον Trent [Alexander-Arnold] μία ή δύο φορές πιο συχνά, θα έλεγα: αυτό θα μπορούσε να τους προκαλέσει ακόμη περισσότερα προβλήματα. ”

“ Στην πραγματικότητα, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εκεί, τώρα καταλάβαμε πώς πάει το παιχνίδι. Είχαμε το μομέντουμ μετά την ισοφάριση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά δεχθήκαμε δεύτερο γκολ – και ήταν ένα πολύ περίεργο γκολ. Τώρα μιλήσαμε στα αποδυτήρια με όλους τους εμπλεκόμενους και είναι απλά άτυχο. Μπορείς να κάνεις κεφαλιά απευθείας; Ναι, αλλά πετάει περίεργα. Τότε, θα πρέπει να περιμένεις ότι ο Martinelli θα φέρει αλλιώς το σώμα του; Ναι, αλλά δεν το κάναμε και ξαφνικά η μπάλα κυλάει εκεί και έχει ένα εύκολο γκολ. Αυτό δεν συμβαίνει πολύ συχνά, δεν θα συμβεί πολύ συχνά, αλλά συνέβη πριν και μπορεί να συμβεί. Προφανώς έκανε τη δουλειά λίγο πιο δύσκολη. ”

“ Κάναμε αλλαγές επίσης εκείνη τη στιγμή. Ο Trent, [δεν] είχε προγραμματιστεί ποτέ ότι θα παίξει 90, ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να τον βγάλουμε λίγο νωρίς. [Εμείς] βάλαμε τον Darwin [Nunez] και τον Harvey [Elliott] . Θα μπορούσαν όλα να λειτουργήσουν, αλλά τότε το 2-1 προφανώς δεν είναι υπέροχο, το μομέντουμ άλλαξε ξανά εντελώς, το γήπεδο ήταν εκεί. Ήταν ακόμα ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς πολλούς από εμάς – και μετά είχαμε μια κόκκινη κάρτα και αυτό προφανώς έκανε πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε. Η Arsenal αξίζει τους τρεις βαθμούς, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό: σκόραρε τρεις φορές και εμείς είχαμε ένα σουτ στο στόχο, οπότε αυτό είναι προφανώς το ένα στατιστικό που δείχνει τα περισσότερα πράγματα. ”

“ Σήμερα σχεδόν όλα πήγαν εναντίον μας. Ναι, βάλαμε πάνω κάτω το γκολ τους, αυτοί έβαλαν το γκολ μας, οπότε αυτό ισοδυναμεί. Και μετά πήραμε την κόκκινη κάρτα, δεν πήραν κόκκινη κάρτα και υπήρχαν κάποιες καταστάσεις που θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικές. Αλλά ακόμα και με την κόκκινη κάρτα τότε χάνουμε 2-1, τι είναι αυτό; Δεν έχει καμία διαφορά, αλλά θα φαινόταν διαφορετικά. Εντάξει, δεν είναι καλή μέρα για εμάς. Ναι, μια κακή μέρα στο γραφείο, σίγουρα, αλλά όχι απλώς μια κακή μέρα στο γραφείο και πρέπει να φροντίσουμε να μην τις έχουμε πια. ”

Αν έπαιξε ρόλο η κούραση στην εμφάνιση:

“ Καταλαβαίνω 100% από πού έρχεται αυτό. Πρέπει να βγάλω μια 11αδα. Θα επέλεγα την ίδια ξανά; Ναι. Μόνο έτσι μπορώ να το κρίνω. Αφού είδα το παιχνίδι, ίσως όχι. ”

“ Χωρίς να δω το παιχνίδι, θα έκανα το ίδιο. Ο Dom [Szoboszlai] δεν μπόρεσε να ξεκινήσει, είναι τραυματίας, οπότε έπρεπε να κάνουμε άλλη μια αλλαγή. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Όλα αυτά είναι φυσιολογικά. Δεν πρόκειται για αυτό. Με αυτά τα αγόρια, μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτό είναι στην πραγματικότητα το μόνο πράγμα που παίρνουμε – θέλουμε και πρέπει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και θα το κάνουμε. Για σήμερα, πάλι είναι κάπως περίεργο γιατί, ναι, ξεκίνησαν καλά, αλλά αυτό πρέπει να περιμένεις. Τους νικήσαμε εδώ πριν από μερικές εβδομάδες στο Κύπελλο Αγγλίας… στην πραγματικότητα το πρώτο ημίχρονο στο FA Cup ήταν παρόμοιο πρώτο ημίχρονο, είχαν περισσότερες ευκαιρίες σε εκείνο το παιχνίδι από σήμερα, αλλά μετά δεν δεχθήκαμε και αυτό είναι προφανώς μεγάλη διαφορά. ”

“ Θα μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα; Ναι, σίγουρα, 100%, αλλά έτσι είναι και μάλλον άξιζαν το γκολ με το παιχνίδι που έκαν, αλλά μείναμε στο παιχνίδι και το 1-0 δεν είναι πραγματικά ένα αποτέλεσμα όπου πρέπει να σκέφτεσαι να πας σπίτι. Πήραμε ένα δώρο για το πρώτο μας γκολ, το ζορίσαμε, αλλά μετά, όπως είπα, η ιστορία του δεύτερου ημιχρόνου, δεν θα μάθουμε ποτέ πώς θα ήταν αν δεν δεχόμασταν το γκολ. ” Είπε ο Klopp.

Για το νέο σερί που θα κυνηγήσει η ομάδα:

“ Αυτή είναι στην πραγματικότητα η ιδέα, αλλά δεν θέλαμε να σταματήσουμε το τρέξιμο εδώ. Δεν χάσαμε πρόσφατα πολλούς αγώνες ποδοσφαίρου, το ξέρουμε αυτό. Αυτό σημαίνει ότι η αντιμετώπιση των ήττων είναι μια πρόκληση – στην πραγματικότητα για την ανθρωπότητα. Τώρα έχουμε μια μάλλον μεγαλύτερη εβδομάδα, νομίζω ότι παίζουμε το Σάββατο, οπότε θα το χρησιμοποιήσουμε για ξεκούραση, θα το χρησιμοποιήσουμε για προπόνηση και θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το επόμενο παιχνίδι. ”

“ Κανείς εδώ δεν περιμένει, ότι απλώς θα πετάξουμε πάνω με τη Burnley. Παλεύουν για τους στόχους τους, είναι μια πραγματικά ταλαντούχα ομάδα, άτυχη σε στιγμές και τέτοια πράγματα. Αλλά είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας και μπορούμε να ανατρέψουμε τα πράγματα, δηλαδή το πρώτο βήμα, και μετά θα δούμε. Σήμερα κανείς δεν γιορτάζει τον τίτλο και κανείς δεν υποβιβάζεται από όσο γνωρίζω, οπότε έχουμε όλες τις πιθανότητες να δημιουργήσουμε το δικό μας πεπρωμένο. Ας δούμε τι θα γίνει. ”

Προχωρούν μπροστά οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com