Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για το 2-1»

van Dijk: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για το 2-1»

Την ευθύνη για το δεύτερο γκολ της Arsenal στον αγώνα της Κυριακής ανέλαβε ο αρχηγός της ομάδας, Virgil van Dijk, ο οποίος επίσης τόνισε πως ήταν μια κακή μέρα για την ομάδα στο Λονδίνο.

Μιλώντας στο Sky Sports, ο Ολλανδός αμυντικός δήλωσε:

“ Τελικά [ήταν] μια πολύ δύσκολη μέρα, σίγουρα. Νομίζω ότι το γκολ 2-1, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη γι’ αυτό, ήταν μια μεγάλη καμπή στο παιχνίδι. ”

“ Έπρεπε να είχα κάνει κάτι καλύτερο, έπρεπε να είχα πάρει μια καλύτερη απόφαση εκεί. Πονάει για μένα, πονάει και για την υπόλοιπη ομάδα. Ήταν μια μεγάλη καμπή στο παιχνίδι γιατί νομίζω ότι ειδικά μετά το ημίχρονο ήμασταν τόσο καλοί. ”

“ Είχαμε ευκαιρίες, ήμασταν κυρίαρχοι και νομίζω ότι η ατμόσφαιρα άρχισε να γίνεται λίγο πιο νευρική. Η Arsenal είναι πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθεί πάντα να μείνει στο παιχνίδι, αλλά ήμασταν πολύ κυρίαρχοι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. ”

“ Και μετά ήρθε το σημείο καμπής. Είναι δική μου ευθύνη. Θα έπρεπε απλώς να το καθαρίσω, αλλά πήρα τη λάθος απόφαση σε κλάσματα του δευτερολέπτου και δυστυχώς αυτά συμβαίνουν μερικές φορές στο ποδόσφαιρο. Αλλά αυτό δεν αφαιρεί από το γεγονός ότι πονάει. ”

“ Αυτά τα πράγματα δεν έχουν συμβεί πολλές φορές στην καριέρα μου, αλλά είναι δύσκολο. Θα συνέλθω από αυτό γιατί θα μάθω από πράγματα που δεν πάνε καλά, αλλά θα αναλάβω την ευθύνη. ”

“ Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Στο υψηλότερο επίπεδο, είναι μια απόφαση κλασμάτων του δευτερολέπτου που παίρνετε. Επέλεξα να αφήσω την μπάλα να αναπηδήσει και να βάλω το σώμα μου ανάμεσα. Ο Alisson με άγγιξε λίγο και γι’ αυτό δεν μπορούσε να την καθαρίσει. ”

“ Τα πράγματα συμβαίνουν και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για αυτό. Θα προσπαθήσω να βεβαιωθώ ότι αυτά τα πράγματα δεν θα συμβούν ξανά. ” Σημείωσε ο Virgil van Dijk.

Δεν ήταν η βραδιά της Liverpool στο Λονδίνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com