Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κακή εμφάνιση και ήττα στο Emirates

Κακή εμφάνιση και ήττα στο Emirates

Η Liverpool γνώρισε τη δεύτερη της φετινή ήττα στην Premier League, με την Arsenal να επικρατεί με 3-1 στο Emirates σε ένα ματς που η ομάδα του Klopp δεν βρήκε ποτέ τον ρυθμό της και δεν πήρε ποτέ τα ηνία.

Μια κακή εμφάνιση από τους Reds με πολλά ομαδικά και ατομικά λάθη που έφεραν μια δίκαιη ήττα στο Λονδίνο.

Ι ομάδα του Klopp παραμένει στην πρώτη θέση και στο +2 από την Arsenal, όμως πλέον η Manchester City έχει την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή, νικώντας τα 2 λιγότερα ματς της.

Α’ Ημίχρονο: Με τρεις αλλαγές από την ενδεκάδα της Τετάρτης και τον Trent Alexander-Arnold να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα έπειτα από εβδομάδες ξεκίνησαν οι Reds στο Emirates.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πιέζουν ψηλά και να έχουν την πρώτη τους στιγμή με τον Saka στο 4’, με τους Reds να έχουν τη δική τους καλή ευκαιρία στο 13’, όταν σουτ του Gakpo από το ύψος της περιοχής έφυγε εκτός εστίας.

Η Arsenal στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε το καλό της ξεκίνημα και ένα λεπτό αργότερα πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον Saka, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το rebound, έπειτα από απόκρουση του Alisson σε τετ α τετ του Havertz και άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα του Klopp άρχισε να ανεβάζει στροφές μετά το 25’, έχοντας δύο στιγμές με τους Gakpo και van Dijk μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών.

Οι Gunners δοκίμασαν να απειλήσουν και στο 40’ με μακρινό σουτ του Gabriel, με τον Alisson να μπλοκάρει ωστόσο σταθερά.

Η εικόνα του παιχνιδιού είχε αλλάξει ελάχιστα μέχρι και τις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και εκεί που όλα έδειχναν πως η Arsenal θα πάει με το 1-0 στα αποδυτήρια, η Liverpool έφτασε στην ισοφάριση.

Ο Gravenberch θέλησε να βρει με μια ψηλοκρεμαστή μπαλιά τον Diaz, ο Saliba έδειξε να ελέγχει τη φάση, αλλά ο Κολομβιανός πρόλαβε να τσιμπήσει και να γυρίσει τη μπάλα, για να βρει εκείνη στο χέρι του Gabriel και να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1!

Β’ Ημίχρονο: Αντιστροφή ρόλων είχαμε με την έναρξη της επανάληψης, καθώς αυτή τη φορά η Liverpool μπήκε πιο δυνατά και είχε μια πρώτη τελική στο 46’ με μακρινό σουτ του Mac Allister και μια δεύτερη στο 48’ με καλό πλασέ του Jones, το οποίο έφυγε ελάχιστα άουτ.

Οι Gunners απάντησαν στο 52’, όταν το σουτ του Odegaard κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 58’ οι Reds προχώρησαν σε 3 αλλαγές, με τους Gakpo, Alexander-Arnold και Gravenberch να αφήνουν τις θέσεις τους, στους Robertson, Elliott και Nunez.

Με τη συμπλήρωση 67 λεπτών αγώνα, η Liverpool αποφάσισε να ανταποδώσει το δώρο στην Arsenal, όταν van Dijk και Alisson δεν συνεννοήθηκαν ποτέ, κανείς τους δεν απομάκρυνε και ο Martinelli προ κενής εστίας έγραψε το 2-1.

Ένα δεκάλεπτο αργότερα το σύνολο του Klopp έχασε καλή ευκαιρία για την ισοφάριση με νέο σουτ του Mac Allister που έφυγε ελάχιστα εκτός εστίας του Raya.

Στο 84’ σημειώθηκαν δύο καλές στιγμές, όταν πρώτα ο Alisson μπλόκαρε σταθερά την κεφαλιά του Kiwior και στη συνέχεια το σουτ του Nunez έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Raya, με τον Thiago να περνά αμέσως μετά στο ματς, αντί του Gomez και τον Luis Diaz να συνεχίζει ως δεξί μπακ.

Η Liverpool λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Konate, του οποίου ο Havertz του πήρε 2 κίτρινες κάρτες.

Αντίδραση από τη Liverpool δεν υπήρξε, ειδικότερα μετά την αποβολή, με την Arsenal να κλειδώνει το τρίποντο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Trossard, ο οποίος ξέφυγε από Elliott και Diaz, δεν τον σταμάτησε κανείς και πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Alisson για το 3-1.

Arsenal: Raya; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko (Kiwior 45′); Rice, Odegaard, Jorginho; Saka (Nelson 79′), Martinelli (Trossard 74′), Havertz

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Robertson 57′), Konate, Van Dijk, Gomez (Thiago 85′); Mac Allister, Gravenberch (Elliott 57′), Jones; Gakpo (Nunez 57′), Diaz, Jota

Πάγκος: Kelleher, Adrian, Quansah, McConnell, Clark

Επόμενος αγώνας για τους Reds το επόμενο Σάββατο κόντρα στη Burnley.

Το ένα γκολ των Reds δεν ήταν αρκετό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com