Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τοποθετήθηκε ο Alonso γύρω από τις φήμες για προπονητής της Liverpool

Τοποθετήθηκε ο Alonso γύρω από τις φήμες για προπονητής της Liverpool

Λίγες ώρες μετά την είδηση-σοκ της παραίτησης του Jurgen Klopp από τον πάγκο της Liverpool, το φαβορί για τη διαδοχή του, ο Xabi Alonso, σχολίασε τις εικασίες.

Με τον Klopp να ενημερώνει τη Liverpool για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν, έρχονται μεγάλες ανακατατάξεις στο Anfield. Οι ιδιοκτήτες Fenway Sports Group αναζητούν ήδη τον διάδοχό του, αλλά έχουν επίσης αναλάβει να αντικαταστήσουν τον αθλητικό διευθυντή Jorg Schmadtke, τους βοηθούς Pepijn Lijnders και Peter Krawietz και τον προπονητή ανάπτυξης ελίτ Vitor Matos.

Ο ρόλος του προπονητή όπως είναι λογικό βρίσκεται στο επίκεντρο και τόσο οι οπαδοί όσο και τα γραφεία στοιχημάτων έχουν τοποθετήσει τον Alonso ως φαβορί για την αντικατάσταση του Klopp.

Ο 42χρονος Αλόνσο είναι σήμερα προπονητής της Bayern Leverkusen, την οποία έχει οδηγήσει σε αήττητο ξεκίνημα στην Bundesliga με 15 νίκες και τρεις ισοπαλίες σε 18 αγώνες.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από τον αγώνα ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με την Borussia Monchengladbach, ο Alonso ρωτήθηκε αν θα αναλάβει τη Liverpool.

«Αυτή είναι μια ευθεία ερώτηση», γέλασε. «Αλλά δεν έχω άμεση απάντηση σε αυτό».

Ο Alonso προβληματίστηκε για την είδηση της επικείμενης αποχώρησης του Jurgen Klopp: «Λοιπόν, πρώτα απ’ όλα, ήταν έκπληξη. Αλλά επίσης, έχω τεράστιο σεβασμό για τον Jurgen, τεράστιο θαυμασμό. Πριν έρθει στη Liverpool και κατά τη διάρκεια των χρόνων του, ήταν μεγαλύτερο και μεγάλωσε, αυτό που έχει πετύχει και ο τρόπος που το πέτυχε. Αυτή τη στιγμή είμαι πραγματικά ευτυχισμένος εδώ, απολαμβάνω τη δουλειά μου εδώ.
Αισθάνομαι ότι κάθε μέρα είναι μια πρόκληση, κάθε παιχνίδι είναι μια πρόκληση και βρισκόμαστε σε ένα έντονο και όμορφο ταξίδι στη Leverkusen. Προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τους παίκτες μου να είναι έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι, αυτός είναι ο στόχος μου.
Τι θα ακολουθήσει, δεν ξέρω».

Ερωτηθείς περαιτέρω σχετικά με τον σκόπιμο ρυθμό της καριέρας του ως προπονητής μέχρι στιγμής – με τη Leverkusen να είναι η πρώτη του ανώτερη δουλειά μετά από ένα μακρύ πέρασμα από τη Real Sociedad Β – ο Alonso επέμεινε ότι «δεν τον ενδιαφέρει» ακόμα τι θα ακολουθήσει.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι σε αυτή τη στιγμή για να σκεφτώ το επόμενο βήμα», εξήγησε. «Σκέφτομαι πού βρίσκομαι αυτή τη στιγμή και νομίζω ότι βρίσκομαι σε πολύ καλό σημείο. Το απολαμβάνω. Νομίζω ότι είναι το σωστό μέρος, οπότε αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω.»

Και συνέχισε ο Alonso: «Τι θα συμβεί στο μέλλον, δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει πραγματικά αυτή τη στιγμή».

Τοποθετήθηκε ο Alonso γύρω από τις φήμες για προπονητής της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com