Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι Guardiola, Pochettino και Emery για την αποχώρηση του Klopp

Οι Guardiola, Pochettino και Emery για την αποχώρηση του Klopp

Klopp και Guardiola στο Anfield.

Ο Jürgen Klopp αποχωρεί από τη Liverpool στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και οι κορυφαίοι προπονητές της Premier League δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στην απόφαση που πήρε ο τεχνικός των Reds.

Οι Pep Guardiola, Mauricio Pochettino και Unai Emery μίλησαν μεταξύ άλλων, μετά τους αγώνες των ομάδων τους για το FA Cup, για την επικείμενη αποχώρηση του Klopp από τη Liverpool, μη διστάζοντας να εκφράσουν τη λύπη τους για αυτή την εξέλιξη, αλλά και τον θαυμασμό τους προς το πρόσωπο του.

Ο Pochettino από τη πλευρά του, είπε:

“ Ήμουν σε σοκ. Σήμερα δούλευα λίγο πριν το παιχνίδι και έλαβα τα νέα. Πραγματικά λυπηρό. Ήδη μας λείπει. Θλιβερά νέα για τους ανθρώπους που αγαπούν το θεαματικό στο ποδόσφαιρο. ”

“ Όταν απολύθηκα από την Tottenham, το πρώτο μήνυμα ήταν από αυτόν. Θέλω να δείξω τον σεβασμό μου γιατί η δουλειά με τη Liverpool είναι καταπληκτική. Πρέπει να σεβαστούμε την επιθυμία του να ξεκουραστεί. ”

Ο Pep Guardiola σχολίασε τα εξής:

“ Προσωπικά θα μου λείψει. ”

“ Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και προπονητής. ”

“ Πλέον θα κοιμάμαι καλύτερα! Μια μέρα πριν παίξουμε με τη Liverpool, ήταν πάντα ένας εφιάλτης. Δεν μπορούμε να ορίσουμε την περίοδο μας εδώ χωρίς αυτόν, χωρίς τη Liverpool. ”

“ Ο καλύτερος αντίπαλος που είχα ποτέ στη ζωή μου. ”

“ Φυσικά του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Δεν θα το παραδεχτεί, αλλά θα επιστρέψει, το ξέρω. Ίσως σε 10 χρόνια. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται προσωπικότητες και προπονητές σαν κι αυτόν. Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου θα πάμε για φαγητό μαζί. ”

Ο Unai Emery της Aston Villa επίσης δήλωσε:

“ Ήταν εξαιρετικός. Τον εκτιμούμε πολύ ως άνθρωπο, ως προπονητή. Πολύ σεβαστό. Είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για κάθε προπονητή. ”

Klopp και Guardiola στο Anfield.
Klopp και Guardiola στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com