Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Norwich (preview)

Liverpool – Norwich (preview)

Η Liverpool υποδέχεται την Norwich το απόγευμα της Κυριακής στο Anfield στις 16:30 ώρα Ελλάδος για τον τέταρτο γύρο του FA Cup.

Άπαντες στην ομάδα παραμένουν σοκαρισμένοι, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Jürgen Klopp να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και η ατμόσφαιρα αναμένεται συναισθηματικά φορτισμένη στο Anfield, ακόμη και αν δεν είναι ο τελευταίος αγώνας του Γερμανού στον πάγκο της ομάδας.

Η σεζόν βρίσκεται όμως σε εξέλιξη και τόσο οι παίκτες, όσο και ο προπονητής επικεντρώνονται στα επόμενα παιχνίδια, με τη Norwich να είναι ο επόμενος αντίπαλος και την πρόκριση στην πέμπτη φάση του FA Cup να είναι το ζητούμενο.

Οι Reds προέρχονται από την πρόκριση στον τελικό του Carabao Cup επί της Fulham και θέλουν να πανηγυρίσουν ακόμη μια, μπροστά στο κοινό τους αυτή τη φορά.

Επιστροφές θα υπάρξουν μετά από καιρό για την ομάδα, αφού οι Andy Robertson, Trent Alexander-Arnold και Dominik Szoboszlai είναι έτοιμοι να πάρουν χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση, ερχόμενοι πιθανότατα από τον πάγκο.

Πολύ κοντά στην επιστροφή του βρίσκεται και ο Κώστας Τσιμίκας, ενώ εκείνη του Mo Salah υπολογίζεται σε 20 μέρες.

Οι Bajcetic, Thiago και Matip εξακολουθούν να απουσιάζουν, με τους πρώτους δύο να αναμένεται να δοκιμάσουν να προπονηθούν εντός του προσεχές διαστήματος.

Σε σχέση με την ενδεκάδα της Τετάρτης, ο Alisson θα επιστρέψει κάτω από την εστία, ο Konate στο κέντρο της άμυνας, ο Curtis Jones στη μεσαία γραμμή και ο Diogo Jota στην επίθεση.

Φανέλα βασικού διεκδικούν και οι Owen Beck και Bobby Clark.

Η Norwich του Wagner ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Leeds την Τετάρτη και βρίσκεται στην 8η θέση της Championship, παλεύοντας για την πρώτη εξάδα.

Στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου απέκλεισε την Bristol Rovers και θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Anfield.

Θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων στη διοργάνωση, αλλά και συνολικά, μετά το 2-1 της Liverpool τον Μάρτιο του 2022 με τα δύο γκολ του Minamino.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Sam Barrott.

Κόντρα στη Norwich για το FA Cup οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com