Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool αναμένει προτάσεις δανεισμού για Ramsay & Phillips

Η Liverpool αναμένει προτάσεις δανεισμού για Ramsay & Phillips

Ο Pep Lijnders, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου της περασμένης Τρίτης, αναφέρθηκε και στους ποδοσφαιριστές της Liverpool, οι οποίοι επέστρεψαν από δανεισμό ή δόθηκαν ως δανεικοί στο τρέχων μεταγραφικό παράθυρο.

Ο βοηθός προπονητής των Reds επιβεβαίωσε αρχικά τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος από συλλόγους για απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, των Calvin Ramsay και Nat Phillips, οι οποίοι επέστρεψαν τον Ιανουάριο στο AXA Training Centre, μετά από ανεπιτυχείς περιόδους δανεισμού σε Preston και Celtic αντίστοιχα.

Όμως, σε αντίθεση με τον Owen Beck, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League εναντίον της Bournemouth την Κυριακή, έχοντας επιστρέψει από την Dundee, δεν φαίνεται να υπάρχει προοπτική για Ramsay και Phillips.

«Αυτός και ο Νat, είναι καλά παραδείγματα. Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι σύλλογοι και για τους δύο, γεγονός το οποίο αποτελεί θετική εξέλιξη», εξήγησε ο Lijnders, όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του Ramsay.

«Πρέπει να πάρουμε τη σωστή απόφαση και για τους δύο, μιλώντας φυσικά με τον ατζέντη τους και με τους ενδιαφερόμενους συλλόγους. Ο Calvin πρέπει να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε παιχνίδια, πρέπει να παίξει, να απολαύσει επιτυχίες».

«Γι’ αυτό μου αρέσει η μετακίνηση του Fabio [Carvalho στη Hull], για παράδειγμα. Παίζει πολύ, είναι καθοριστικός μαζί με τον Tyler [Morton]».

Εκτός από τους Beck και Ramsay, η Liverpool ανακάλεσε αυτόν τον μήνα και τους James Balagizi, Rhys Williams και Billy Koumetio.

Ο Williams εντάχθηκε ήδη στην Port Vale, στη League One, μετά τη λήξη της συμφωνίας του με την Aberdeen, ενώ ο Balagizi βρίσκεται στα πρόθυρα μιας μετακόμισης στην Kilmarnock, έχοντας ένα αποτυχημένο πέρασμα από την Wigan.

Η Liverpool εξετάζει ακόμα τις προσφορές για τον Koumetio, ενώ αναμένει προσφορές τόσο για τον εξτρέμ Harvey Blair όσο και για τον αρχηγό της U21, Tom Hill.

Ο Lijnders δήλωσε αστειευόμενος: «Ο Matt Newberry, ο άνθρωπος μας που ασχολείται με τους δανεισμούς παικτών είναι γεμάτος δουλειές αυτό το μεταγραφικό παράθυρο – χρειάζεται διακοπές μετά από αυτό, σίγουρα!»

«Αυτά τα αγόρια έχουν όλα δυνατότητες, διαφορετικά δεν θα βρίσκονταν μαζί μας, αλλά χρειάζεται επίσης να ακολουθήσουν το σωστό μονοπάτι. Ένας επιτυχημένος δανεισμός μπορεί να κάνει θαύματα».

Η Liverpool αναμένει προτάσεις δανεισμού για Ramsay & Phillips
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com