Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πρόκριση»

Klopp: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πρόκριση»

Πολύ ευχαριστημένος με την πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Carabao Cup δήλωσε ο Jürgen Klopp, ο οποίος επίσης αναφέρθηκε και σε ατομικές εμφανίσεις παικτών, όπως και στην επιλογή του Kelleher.

Για το πόσο ευχαριστημένος έμεινε από την πρόκριση, είπε:

“ Πολύ. Για να πάρεις την πρόκριση από τη, Fulham, πρέπει απλώς να δεις πού παίξαμε πρώτα. Θα πίστευα ότι όλοι θα έλεγαν ότι θα προτιμούσαν το δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας, αλλά παίζουμε πρώτα το εντός έδρας παιχνίδι μας και κερδίζουμε 2-1 και είμαστε όλοι αρκετό καιρό στη δουλειά για να ξέρουμε πραγματικά ότι τίποτα [δεν κρίθηκε]. Ημίχρονο, όλα καλά. Θα περίμενε κανείς ότι η Fulham θα έρθει εδώ σήμερα πετώντας. Μου άρεσαν τα πρώτα μας 30 λεπτά, πραγματικά πολύ. Ήμασταν έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Άκουσα τη συνέντευξη Τύπου του Marco χθες και μου αρέσει. Τον σέβομαι τόσο πολύ, γι’ αυτό το κοίταξα: όταν βλέπεις [είπε] είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι, ίσως της σεζόν, και τέτοια πράγματα. Θέλουν να πάνε για τον τελικό και όλα αυτά τα πράγματα και ξέρω τι σημαίνει για αυτούς. Είπα στα αγόρια ότι ξέρω τι σημαίνει για εμάς, αλλά πρέπει να το δείξουμε στον έξω κόσμο, ότι το θέλουμε όσο το θέλουν. Το είδα αυτό. ”

“ Τα αποδυτήρια ήταν πολύ χαρούμενα, τα αγόρια το ήθελαν, τα αγόρια το πήραν και τώρα έχουμε, δεν ξέρω, 10 παιχνίδια για να παίξουμε μέχρι τον τελικό σε τέσσερις περίπου εβδομάδες, οπότε έρχονται μερικά παιχνίδια πριν από αυτό, αλλά ανυπομονούμε για το Wembley, σίγουρα. ”

Για την απόδοση του Luis Diaz:

“ Πολύ καλή. Είναι ένας φανταστικός παίκτης, σίγουρα. Καμία απολύτως κριτική, αλλά μακάρι να είχε φτιάξει το δεύτερο και να σκοράρει το τρίτο γκολ γιατί το πρώτο ημίχρονο ήταν μια φανταστική ποδοσφαιρική κατάσταση όπου βρισκόταν σε παρόμοια κατάσταση όπως όταν σκόραρε. Η ταχύτητα, η δύναμη που μπορεί να παράγει, η τεχνική, ο συνδυασμός όλων αυτών… είναι απολύτως εξαιρετικό. Είμαι πολύ χαρούμενος. Μου άρεσε πολύ η εμφάνιση του Darwin και σήμερα, για να είμαι ειλικρινής. Ίσως να μην συμμετείχε σε τελειώματα φάσεων, αλλά το να αμυνθείς εναντίον του είναι εφιάλτης για να είμαι ειλικρινής. Ήταν παντού, κρατούσε την μπάλα και όλα αυτά τα πράγματα. ” Σημείωσε ο Klopp.

Για τη θέση βασικού στον Quansah:

“ Δεν ξέρω πώς ακριβώς είναι με τον Jarell, αλλά φαίνεται αρκετά ήρεμος για όλα αυτά τα πράγματα, οπότε δεν είναι όπως είπαμε τώρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πέντε ή έξι φορές, «Παρεμπιπτόντως, είναι ημιτελικός». Μην το ξεχάσετε, αν χάσουμε δεν θα πάμε στο Wembley. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα αγόρια τουλάχιστον με λίγη από την εμπειρία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Είναι απλώς καλός παίκτης. Απλά ένας πολύ καλός παίκτης.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό, ο Conor Bradley, δεν νομίζω ότι έπαιξε σε ημιτελικό στο παρελθόν για να είμαι ειλικρινής. Ο Bobby Clark αν το [έχει] κάνει είναι σε νεανικό επίπεδο. Αυτά τα αγόρια είναι απαραίτητα για αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή και είναι πολύ ωραίο για αυτά. Μπορείτε να δείτε πώς μεγαλώνουν κάθε μέρα, είναι μια πραγματικά δροσερή εμπειρία για εμάς και για αυτούς και τους βοήθησε πολύ τις τελευταίες εβδομάδες. ”

Όσο για τον Joe Gomez:

“ Χωρίς τον Joe τίποτα δεν θα είχε συμβεί τις τελευταίες σχεδόν 13 [ή] 14 εβδομάδες από τότε που χτύπησε ο Robbo. Ναι, επειδή μπορούσε να παίξει εκεί, αλλά τα πράγματα που μπορούσαμε να κάνουμε με τον Trent [Alexander-Arnold] όταν φέραμε τον Joey, δεν [ξέρω] ακριβώς πόσα παιχνίδια [έπαιξε] φέτος, αλλά θα έλεγα 20-κάτι ήδη. Όχι μόνο παιχνίδια, έπαιξε και πάλι εξαιρετικά σήμερα. Είναι πραγματικός αμυντικός. Το κάνει πολύ καλά. Προσπάθησε μια-δυο φορές προφανώς να τελειώσει τη συζήτηση για το μη γκολ. Θα έλεγα για το γούστο μου από λίγο πολύ αλλά είναι εντάξει. Είναι σωτήρας, για να είμαι ειλικρινής, ότι ήταν εδώ, ότι μπορούσε να παίξει και ο κόσμος ξεχνά πόσο σημαντικός ήταν ο Joey στα καλύτερα χρόνια που είχαμε. ”

Για την περίπτωση του Kelleher: 

“ Ο Caoimhin είναι κορυφαίος, κορυφαίος, κορυφαίος τερματοφύλακας. Και όταν ο Ali είναι σε φόρμα, δεν έχει πολλά παιχνίδια, οπότε θέλω να του δώσω απεγνωσμένα την ευκαιρία να παίξει. Είναι σημαντικό για την ανάπτυξη και το αξίζει πάνω από αυτό γιατί είναι πάντα εκεί. Δίνει τα πάντα, όπως ο Adrian, παρεμπιπτόντως, είναι το ίδιο. Τους αξίζουν στιγμές και αυτή η διοργάνωση, το είπα στον Ali πριν από τη σεζόν, πριν από δύο χρόνια ήταν έτσι. ”

“ Δεν ξέρω ακριβώς πόσα παιχνίδια έπαιξε τώρα, αλλά με το Europa League είναι λίγα. Έτσι λειτουργεί. Ήταν πολύ χαρούμενος μετά το σημερινό παιχνίδι. Δεν χαμογελάει πολύ, τουλάχιστον όταν είμαι κοντά μου, αλλά μετά το παιχνίδι μπορούσα να δω ότι ήταν πολύ χαρούμενος που προκρίθηκε ξανά και είχε ξανά την ευκαιρία να κερδίσει άλλο ένα τρόπαιο στην καριέρα του. ”

Ξανά στο Wembley οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com