Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wembley, here we come again!!!

Wembley, here we come again!!!

H Liverpool άντεξε την πίεση της Fulham στο τελευταίο τέταρτο, και με συνολικό σκορ 3-2 προκρίθηκε απόλυτα δίκαια στον 14ο τελικό της για το Carabao Cup!

Πρώτο ημίχρονο:

Στους Reds ανήκε η πρώτη ευκαιρία του ημιτελικού, με τον Leno να μπλοκάρει στη γωνία του το σουτ του Nunez. Δύο λεπτά μετά ο Luis Diaz άνοιξε το σκορ, τρυπώνοντας στην περιοχή και νικώντας τον Γερμανό στην κλειστή γωνία με τη βοήθεια μίας κόντρας. Ο Κολομβιανός θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα γκολ του στο ημίωρο, ωστόσο ο Leno τον νίκησε αυτή τη φορά. Η Fulham απασχόλησε σε τρεις περιπτώσεις τον Caoihmin Kelleher. Πρώτα με το αμαρκάριστο εντός περιοχής σουτ του Palhinha στο 10′, το οποίο μπλόκαρε ο Ιρλανδός, μετά με τον Raul Jimenez στο 33′, και τέλος με τον Willian στο 36′. Ο Ryan Gravenberch δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την καταπληκτική μπαλιά του Harvey Elliott στο 45+2′.

Δεύτερο ημίχρονο:

Στο 53′ έγινε η πιο αξιόλογη φάση του αγώνα πλην των δύο γκολ. Δοκάρι ο Αndreas Pereira σε κενό τέρμα, σφαίρα στην κόντρα επίθεση οι Reds, χαμένος στο τετ-α-τετ με τον Leno o Harvey Elliott! Ο Γερμανός είχε απάντηση και στις προσπάθειες του Darwin Nunez στο 63′ και στο 70′. Και εκεί που όλα έδειχναν σβηστή πρόκριση, ήρθε ο Issa Diop να μας αγχώσει στο 76′ φέρνοντας τον ημιτελικό στα ίσια. Παρά ταύτα, οι παίκτες του Jurgen Klopp αντέδρασαν άριστα στην πίεση αυτών του Marco Silva στα τελευταία λεπτά, και πήραν μία δικαιότατη πρόκριση για τον τελικό της 25ης Φεβρουαρίου, όπου τους περιμένει η Chelsea!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com