Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αισιόδοξος για την κατάκτηση του τίτλου ο Diogo Jota

Αισιόδοξος για την κατάκτηση του τίτλου ο Diogo Jota

Οι Reds δεν πτοήθηκαν από την απουσία του Mohamed Salah, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο Merseyside για θεραπεία σε μυϊκό τραυματισμό που υπέστη στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Αίγυπτο, για να ξεφύγουν πέντε βαθμούς στην κορυφή με μια συντριπτική νίκη με 4-0.

Από τον προπονητή Jurgen Klopp έλειπαν επίσης οι αμυντικοί Andy Robertson, Trent Alexander-Arnold, Κώστας Τσιμίκας και Joel Matip και οι μέσοι Dominik Szoboszlai, Thiago Alcantara και Wataru Endo στο Vitality Stadium.

Ο Jota, ο οποίος σκόραρε 2 από τα γκολ της αναμέτρησης, δήλωσε στο Sky Sports: “Ξέρουμε ότι έχουμε μερικούς τραυματισμούς, παίκτες που φεύγουν για τις εθνικές ομάδες. Είναι δύσκολο.”

“Επιβιώσαμε τον Δεκέμβριο – ο Ιανουάριος συνεχίζεται με τους ίδιους ρυθμούς και όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Νομίζω ότι έχουμε τους παίκτες και την ποιότητα για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια.”

“Φυσικά και έχουμε παίκτες παγκόσμιας κλάσης – όταν τους έχουμε είναι πιο εύκολο.”

“Αλλά όταν δεν τους έχουμε, γι’ αυτό είμαστε η Liverpool γιατί έχουμε καλούς παίκτες και τους αντικαθιστούμε κατά κάποιο τρόπο και προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μοιραστούμε το κόστος των αγώνων μεταξύ μας και να συνεχίσουμε.”

Η Liverpool αρχικά δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει ευκαιρίες στο πρώτο της παιχνίδι πρωταθλήματος φέτος χωρίς τον πρώτο σκόρερ Salah, πριν το γκολ του Nunez στο 49ο λεπτό ανοίξει το δρόμο τη νίκη.

Οι Κόκκινοι συνεχίζουν στον επαναληπτικό ημιτελικό του Carabao Cup με αντίπαλο την Fulham το βράδυ της Τετάρτης έχοντας προβάδισμα 2-1, πριν ολοκληρώσουν τον μήνα φιλοξενώντας τη Norwich στο FA Cup και την Chelsea στο πρωτάθλημα.

Ενώ οι σκόρερ Nunez και Jota τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας στο Dorset, ο Alexis Mac Allister έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή, ο οποίος αποβλήθηκε στο ντεμπούτο του στο Anfield στη νίκη με 3-1 επί των Cherries τον Αύγουστο – μια απόφαση που ακυρώθηκε αργότερα – ξεχώρισε για τη συμβολή του από τον προπονητή του.

“Είμαι πολύ χαρούμενος για εμάς προφανώς, αλλά και για εκείνον (Jota). Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, επιτρέψτε μου να το πω έτσι. Και αμυντικά έκανε τη δουλειά και επιθετικά είναι πολύ σημαντικός ούτως ή άλλως για εμάς.”

Αισιόδοξος για την κατάκτηση του τίτλου ο Diogo Jota
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com