Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool «συζητά» για ντοκιμαντέρ τύπου «Όλα ή τίποτα»

Η Liverpool «συζητά» για ντοκιμαντέρ τύπου «Όλα ή τίποτα»

Ο Jurgen Klopp έχει ασκήσει βέτο στο παρελθόν σε ένα ντοκιμαντέρ για τα παρασκήνια της Liverpool, αλλά νέα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη – με την υποστήριξη του προπονητή.

Η Amazon ενδιαφερόταν να υπογράψει τη Liverpool για μια δόση της δημοφιλούς σειράς «Όλα ή τίποτα» το 2018, μόνο που ο Klopp παρενέβη. Εκείνη την εποχή αναφέρθηκε ευρέως ότι ο προπονητής ήταν σφόδρα αντίθετος στην ιδέα να παρακολουθούν κάμερες την ομάδα του στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια μιας σεζόν.

Όμως αυτή η στάση φαίνεται να έχει αλλάξει, αν πιστέψουμε το επιχειρηματικό πρακτορείο Bloomberg, με τις συζητήσεις που φέρεται να βρίσκονται σε εξέλιξη για ένα νέο ντοκιμαντέρ. Υποστηρίζεται ότι η Liverpool διαπραγματεύεται με «διάφορους ομίλους μέσων ενημέρωσης» για μια πιθανή τηλεοπτική εκπομπή, αν και υποστηρίζεται ότι «οι συζητήσεις μπορεί να μην οδηγήσουν σε συμφωνία».

Είναι ενδιαφέρον ότι, παρά την προηγούμενη στάση του, ο Klopp λέγεται πως «υποστηρίζει το τελευταίο σχέδιο», καθώς η Liverpool αξιολογεί τις επιλογές της.

Δεν αναφέρεται κανένας συγκεκριμένος ραδιοτηλεοπτικός φορέας, αν και η Amazon, το Netflix και η Disney έχουν παράγει δημοφιλή ντοκιμαντέρ για ποδοσφαιρικούς συλλόγους τα τελευταία χρόνια.

Η σειρά «Όλα ή τίποτα» της Amazon έχει παρακολουθήσει τη Man City (2018), την Totttenham (2020) και την Arsenal (2022), καθώς και τη Juventus (2021) και τις εθνικές ομάδες της Βραζιλίας (2020) και της Γερμανίας (2023).

Αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές ντοκιμαντέρ του Netflix στο είδος του ήταν το «Sunderland ’til I Die», το οποίο θα δει την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του αργότερα φέτος.

Η Disney+, εν τω μεταξύ, μεταφέρει το «Welcome to Wrexham», το οποίο ακολουθεί την άνοδο της Wrexham από τη μη-λίγκα στη Football League υπό την ιδιοκτησία του Ryan Reynolds και του Rob McElhenney.

Αν και η αλλαγή στάσης του Klopp μπορεί να είναι πιο δύσκολο να κατανοηθεί, υπάρχουν σαφή κίνητρα για τη Liverpool να επιτρέψει στις τηλεοπτικές κάμερες να την ακολουθούν στο Anfield, το AXA και όχι μόνο.

Από τη σκοπιά των οπαδών, θα προσφέρει μια μοναδική ματιά στη νέα εποχή του Klopp ενώ θα είναι αναμφίβολα μια επικερδής κίνηση για τον ίδιο τον σύλλογο.

Η Man City, η Totttenham και η Arsenal φέρονται να έχουν πληρωθεί περίπου 10 εκατομμύρια λίρες από την Amazon για να συμμετάσχουν στο «Όλα ή τίποτα». Οι ιδιοκτήτες της Liverpool Fenway Sports Group, θα γνωρίζουν επίσης τη δυνατότητα να κερδίσουν περισσότερους υποστηρικτές και να προσεγγίσουν νέες αγορές με ένα τέτοιο εγχείρημα.

Η Liverpool «συζητά» για ντοκιμαντέρ τύπου «Όλα ή τίποτα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com