Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες ο Mo Salah!

Εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες ο Mo Salah!

Πιο άσχημα είναι τελικά τα νέα αναφορικά τον τραυματισμό του Mo Salah και την απουσία του από την αγωνιστική δράση, όπως ανέφερε ο μάνατζερ του, Ramy Abass Issa στον λογαριασμό του στο X.

Ο Αιγύπτιος σταρ υπέστη μυϊκό τραυματισμό στην ισοπαλία της χώρας του με τη Γκάνα την περασμένη Πέμπτη και επιστρέφει την Τετάρτη στο AXA Training Centre, αφού διαπιστώθηκε πως θα χρειαστεί να απουσιάσει για 3-4 εβδομάδες και όχι για μερικές ημέρες, όπως είχε ανακοινώσει αρχικά η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου.

Πλέον, όπως σημειώνει ο εκπρόσωπος του, ο μοναδικός τρόπος για να αγωνιστεί ξανά με τη χώρα του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής είναι να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα εντατικής αποκατάστασης στην Αγγλία, ελπίζοντας πως οι Φαραώ θα προκριθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης και εκείνος θα είναι σε θέση να ταξιδέψει και να αγωνιστεί.

Σε περίπτωση όμως που η Αίγυπτος δεν φτάσει μακριά στη διοργάνωση, ο 31χρονος στην καλύτερη περίπτωση θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά με τη φανελα της Liverpool στις 10 του επόμενου μηνός εναντίον της Burnley στο Anfield.

Αν δεν καταφέρει να επιστρέψει εναντίον των Clarets, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να τον δούμε να αγωνίζεται κόντρα στην Brentford στις 17 Φεβρουαρίου, ενώ θεωρείται δεδομένο πως θα είναι έτοιμος για έναν ενδεχόμενο τελικό του Carabao Cup σε έναν μήνα από σήμερα.

Ο Mo Salah δεν έχει λείψει ποτέ περισσότερες από 21 ημέρες στην καριέρα του, κάτι που είχε συμβεί το 2012, όσο αγωνιζόταν στην Basel στην Ελβετία.

Σοβαρός τραυματισμός για τον Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com