Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ιστορίες» των ΜΜΕ ότι είναι οπαδός της Arsenal o Curtis Jones

«Ιστορίες» των ΜΜΕ ότι είναι οπαδός της Arsenal o Curtis Jones

Ο Curtis Jones έχει γίνει αποδέκτης κάποιων ενδιαφερουσών φημών που αφορούν το ενδιαφέρον της Arsenal και τις παιδικές του συμπάθειες, αλλά είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στο Liverpool.

Ο 22χρονος έχει μεγαλώσει σε μέγεθος και σημασία για άλλη μια φορά φέτος για τον Jurgen Klopp, αποτελώντας βασικό γρανάζι στη μεσαία γραμμή και μια αξιόπιστη επιλογή μετά από μάχες με ασυνήθιστους τραυματισμούς.

Κατά καιρούς έχει αποδειχθεί εύκολος στόχος για να κατευθύνει κανείς τις απογοητεύσεις του, αλλά ο Jones συνεχίζει να αναπτύσσεται σε ανοδική τροχιά και ο μάνατζέρ του πρόσφατα εξήρε τη δουλειά του εκτός μπάλας που «έθεσε το επίπεδο» για το «πώς πρέπει να φαίνεται».

Έτσι, ο γεννημένος στο Toxteth είδε πρόσφατα το όνομά του να συνδέεται με την Arsenal, καθώς κυνηγάει για ένα Νο 8, με τους συσσωρευτές ειδήσεων να πλασάρουν γρήγορα τη γραμμή ότι ήταν παιδικός οπαδός των Gunners, κάτι που ακούγεται περίεργο. Φαίνεται να ανάγεται σε μια ατάκα σε ένα άρθρο της εφημερίδας The Athletic το 2019, όπου αναφερόταν ότι ο Jones «είχε πει κάποτε σε όποιον ήθελε να ακούσει στην ακαδημία του συλλόγου ότι ήταν, στην πραγματικότητα, οπαδός της Arsenal».

Μια αμφισβητούμενη δήλωση στην καλύτερη περίπτωση, καθώς ο Jones έχει δηλώσει με ευκολία ότι είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στο Liverpool. «Είναι ο σύλλογος της παιδικής μου ηλικίας, είμαι Scouser, υποστηρίζω τον σύλλογο σε όλη μου τη ζωή» δήλωσε ο 22χρονος κατά την υπογραφή του τελευταίου του συμβολαίου το 2022.

Ο Paul Joyce των Times, σε ένα ενδιαφέρον άρθρο για τον Jones, σημείωσε μάλιστα ότι «σε αντίθεση με τις λανθασμένες φήμες ότι ήταν οπαδός της Arsenal μεγαλώνοντας, η πίστη του ήταν πάντα στη Liverpool και πάντα προσποιούνταν τον Gerrard».

Ο μέσος βρίσκεται στη Liverpool από το επίπεδο κάτω των 9 ετών και έπαιξε για το είδωλό του, τον Gerrard, όταν ο πρώην αρχηγός του συλλόγου ανέλαβε προπονητής της ομάδας κάτω των 18 ετών το 2017.

Μιλώντας για τη σχέση του Gerrard με τον Jones, το πρώην Νο 8 δήλωσε στο Anfield Wrap: «Είπα στον Jurgen μείνε με αυτό το παιδί, ό,τι κι αν σκέφτεσαι κράτα τον και μείνε μαζί του γιατί δεν θα σε απογοητεύσει. Μόλις τον διαχειριστείς σωστά και διορθώσεις τα λίγα μικρά πράγματα που πρέπει, δεν θα σε απογοητεύσει, θα είναι εκεί για σένα. Νομίζω ότι αυτό δείχνει στον Jurgen τώρα».

Ένα εγχώριο ταλέντο, ένα προϊόν της Ακαδημίας και ένας παίκτης που μεγαλώνει με κάθε σεζόν που περνάει, η Liverpool δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Jones σύντομα, παρά τις όποιες παράλογες φήμες περί του αντιθέτου.

«Ιστορίες» των ΜΜΕ ότι είναι οπαδός της Arsenal o Curtis Jones
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com