Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lee Bowyer: “Το μεγαλύτερο μου λάθος είναι που δεν πήγα στην Liverpool”

Lee Bowyer: “Το μεγαλύτερο μου λάθος είναι που δεν πήγα στην Liverpool”

Ο πρώην μέσος της Premier League Lee Bowyer, αποκάλυψε πως «μετανιώνει περισσότερο» για το ότι σταμάτησε τη μεταγραφή του στην Liverpool, ενώ βρισκόταν ήδη «στα μισά της διαδικασίας των ιατρικών εξετάσεων».

Τα πράγματα είναι συνήθως τυπικά όταν ένας παίκτης φτάσει στην ιατρική φάση μιας μεταγραφής. Ωστόσο, ο Bowyer δεν ήταν ακόμα βέβαιος για την ορθότητα της απόφασής του να ενταχθεί στους Reds. Τελικά, ο Lee Bowyer αποφάσισε το 2002 να απορρίψει τη Liverpool, για να παραμείνει στην Leeds, η οποία συμμετείχε και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Μιλώντας στο podcast του sky sports, MNF Retro, ανέφερε συγκεκριμένα: «Ήμουν πολύ κοντά (να ενταχθώ στην Liverpool). Ήμουν στα μισά της ιατρικής εξέτασης, αλλά δεν μου φαινόταν σωστό εκείνη τη στιγμή».

Κοιτάζοντας πίσω, ο Bowyer παραδέχτηκε ότι πήρε την λάθος απόφαση, προσθέτοντας: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη μου λύπη στο ποδόσφαιρο που δεν εντάχθηκα στην Liverpool εκείνη την εποχή. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το ρολόι πίσω. Σίγουρα πήρα τη λάθος απόφαση».

Στη συνέχεια ο Bowyer προσπάθησε να δώσει μια εξήγηση για την επιλογή του στον Jamie Carragher. «Ήξερα ότι η θητεία μου στην Leeds πλησίαζε στο τέλος της λόγω κάποιων παρασκηνιακών γεγονότων, τα οποία δεν μου άρεσαν, οπότε συνειδητοποίησα ότι είχε έρθει η ώρα να φύγω».

«Παρόλα αυτά σκέφτηκα ότι μετά από έξι χρόνια στην Leeds, το να περάσω άλλα πέντε χρόνια στον Βορρά πολύ μακριά από την οικογένειά μου, δεν θα το άντεχα. Φυσικά μετά από όλα αυτά κατέληξα στην Newcastle, η οποία βρισκόταν ακόμα πιο μακριά! Μια κίνηση που δεν βγάζει νόημα!»

«Αλλά εκείνη τη στιγμή δεν ένιωθα καλά, και αυτό ήταν το λάθος που έκανα».

Το όνομα του Bowyer δεν συγκαταλεγόταν ανάμεσα στα πρωτοκλασάτα της εποχής, ωστόσο, ο προπονητής Gerard Houllier «αγαπούσε» τον τρόπο παιχνιδιού του, σύμφωνα με τον Carragher.

Όπως ανέφερε ο Bowyer, όντως κατέληξε στην Newcastle, αλλά πριν από αυτό παρέμεινε στην Leeds για έξι μήνες και το δεύτερο μισό της σεζόν στην West Ham. Ακολούθησε μια τριετία στην Newcastle μέχρι να επιστρέψει στους Hammers, όπου δόθηκε δανεικός στην Birmingham City.

Παρά το γεγονός ότι απέρριψε την Liverpool, ο Bowyer όντως κέρδισε έναν τίτλο στην καριέρα του – το League Cup με την Birmingham το 2011.

Lee Bowyer: “Το μεγαλύτερο μου λάθος είναι που δεν πήγα στην Liverpool”
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com