Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Χωρίζουν» οι δρόμοι του Jordan Henderson με την Al-Ettifaq

«Χωρίζουν» οι δρόμοι του Jordan Henderson με την Al-Ettifaq

Ο Jordan Henderson έφτασε πλέον σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του με την Al-Ettifaq, όπως υποστηρίζεται, καθώς οριστικοποιεί τους όρους με την επόμενη ομάδα του.

Λιγότερο από 12 μήνες από το τριετές συμβόλαιό του με την Al-Ettifaq, η δυσαρέσκεια του Henderson αυξήθηκε σε σημείο που ανάγκασε να αποχωρήσει από τη Σαουδική Αραβία. Οι αναφορές για τον μέσο που στάθμισαν τις επιλογές του, άρχισαν να εμφανίζονται στις αρχές Ιανουαρίου, αν και η ομάδα της Saudi Pro League ισχυρίστηκε ότι επέμενε ότι ο αρχηγός τους δεν ήταν προς πώληση.

Αυτό έρχεται μετά από συνομιλίες στο προπονητικό στρατόπεδο του Al-Ettifaq στο Άμπου Ντάμπι, με τον προπονητή Steven Gerrard και τον αθλητικό διευθυντή Μarc Allen να συμμετέχουν σε συζητήσεις για το μέλλον του.

Ο Hendo έφυγε από τότε για να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου, σύμφωνα με τον Sam Wallace της Telegraph, οι συνομιλίες θα συνεχιστούν για μια μεταγραφή στον Ajax.

Οι Per Ornstein και Wallace αναφέρουν ότι, ο 33χρονος έχει ήδη μια κατ’ αρχήν συμφωνία με την πλευρά της Eredivisie, με το ολλανδικό έντυπο Voetbal International να αναφέρει ότι αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο δυόμισι ετών. Υπάρχει ακόμα μια πιθανότητα ο Henderson να υπογράψει για 18 μήνες με οψιόν για ένα ακόμη έτος, καθώς εξηγείται ότι έχει κάνει μια «μεγάλη οικονομική θυσία» για να συμμετάσχει.

Αν και μια μετακόμιση στον Ajax μπορεί να αποτελεί έκπληξη, υπάρχει ένας σαφής λόγος για αυτό: βάσει της φορολογικής νομοθεσίας, ο Henderson δεν μπορεί να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι το 2025 χωρίς να επιστρέψει τα αφορολόγητα κέρδη στη Σαουδική Αραβία.

Η Voetbal International επιβεβαιώνει αναφορές στην Αγγλία ότι η κίνηση του Henderson δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.

Αλλά τώρα πρόκειται να προωθηθεί «τις επόμενες ημέρες», με τον Wallace να εξηγεί ότι ο παίκτης «συνειδητοποίησε ότι ο χρόνος του στη Σαουδική Αραβία ήταν πιθανό να έχει σοβαρό αντίκτυπο στην επιλογή του για την Αγγλία».

Είναι όλο και πιο απίθανο να ξεκινήσει για την Αγγλία στο Euro του καλοκαιριού είτε με τον άλλο τρόπο, με την εμφάνιση του Curtis Jones μεταξύ των νέων δεδομένων που πρέπει να εξετάσει ο Gareth Southgate.

«Χωρίζουν» οι δρόμοι του Jordan Henderson με την Al-Ettifaq
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com