Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ντεμπούτο για Fabio Carvalho και γκολάρα ο Tyler Morton! (vid)

Ντεμπούτο για Fabio Carvalho και γκολάρα ο Tyler Morton! (vid)

Ο Fabio Carvalho και ο Tyler Morton έπαιξαν μαζί για πρώτη φορά, με τον τελευταίο να πετυχαίνει ένα φανταστικό γκολ στον τηλεοπτικό αγώνα της Παρασκευής το βράδυ στο Πρωτάθλημα.

Ο Τyler Morton διαπρέπει στη Hull City από τότε που πήγε εκεί ως δανεικός το καλοκαίρι. Με 23 εμφανίσεις ήδη στο όνομά του, έχει γίνει ο αγαπημένος των οπαδών στο Humberside.

Κάποιος άλλος που έχει κάνει άμεση επίδραση είναι ο Fabio Carvalho. Μόλις δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωση της αλλαγής δανεισμού του στη Hull City, ο Πορτογάλος επέστρεψε σε καλό δρόμο με μια καλή εμφάνιση, παρά την ήττα των Tigers με 2-1 από τη Norwich.

Αν και έχασαν με 2-1, οι δανεικοί της Liverpool έπαιξαν καλά και ο Μorton έκλεισε την απόδοσή του με ένα εκπληκτικό γκολ από την περιοχή στο «όχι καλό του» αριστερό του πόδι.

Το πρώτο μισό της σεζόν του Morton και του Carvalho δεν θα μπορούσε να ήταν πιο διαφορετικό. Ο Μorton κέρδισε μια κλήση στην ομάδα κάτω των 21 ετών της Αγγλίας και ήταν αξιοσημείωτος στην εξέλιξή του από την περσινή σεζόν στη Birmingham City.

Εν τω μεταξύ, στη Γερμανία, η «μετοχή» του Carvalho μειώθηκε σημαντικά. Έπαιξε μόλις 360 λεπτά για τη RB Leipzig και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Rouven Schroder, αυτή την εβδομάδα εξήγησε γιατί ο δανεισμός του έληξε πρόωρα.

«Ο Fabio έχει υπέροχο χαρακτήρα, αλλά συνειδητοποίησε: «Εντάξει, υπάρχει ένας ανταγωνιστής εδώ, πρέπει να κάνω περισσότερα!», είπε ο Schroder στο RB Live. «Παρατηρήσαμε ότι δεν ήθελε να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό».

Την Παρασκευή, ο Carvalho βοήθησε να αποκατασταθεί μέρος της εμπιστοσύνης που δόθηκε στο ταλέντο του, με τον προπονητή Liam Rosenior να τον χρησιμοποιεί ως επιθετικό χαφ με κάποια ελευθερία. Αν και ‘ε[εσε η απόδοση του προς το τέλος, ο 21χρονος κέρδισε 10 μονομαχίες στο πρώτο ημίχρονο και ολοκλήρωσε πέντε ντρίμπλες, περισσότερες από οποιονδήποτε άλλον.

Συν τοις άλλοις, δημιούργησε δύο ευκαιρίες, γεγονός που ελπίζουμε να είναι σημάδι για τα επόμενα πράγματα. Ο Μorton έπαιξε επίσης καλά, διαχειριζόμενος πέντε ακριβείς πάσες και σκοράροντας ένα έξοχο γκολ στις καθυστερήσεις.

Ντεμπούτο για Fabio Carvalho και γκολάρα ο Tyler Morton!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com