Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα νέα προπονητικά της Liverpool 2024/25 δεν χαροποιούν τους fans της!

Τα νέα προπονητικά της Liverpool 2024/25 δεν χαροποιούν τους fans της!

Λεπτομέρειες για τα σετ προπονήσεων της επόμενης σεζόν της Liverpool έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, με την τελευταία ενημέρωση να φέρνει ένα νέο γκρι και κίτρινο σετ προπόνησης σε σύγκριση με τις στολές των McDonald’s.

Με τους Κόκκινους στο 2024, ο σύλλογος θα υπογράψει τα σχέδια για τα εντός, εκτός έδρας και τρίτα σετ εμφανίσεων της επόμενης σεζόν, με τα τρία να έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Η ομάδα του Jurgen Klopp θα φορέσει ένα ενδιαφέρον σχέδιο με λωρίδες σε κόκκινο, κίτρινο και λευκό χρώμα στην έδρα της, με σκούρο γκρι και τυρκουάζ για το εκτός έδρας σετ και λευκό, κίτρινο και κόκκινο για το τρίτο σετ.

Η Liverpool θα ξεκινήσει σύντομα τις καμπάνιες μάρκετινγκ για αυτές τις κυκλοφορίες, με την εντός έδρας εμφάνιση να αναμένεται να φορεθεί στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος της σεζόν με τη Wolves τον Μάιο.

Περαιτέρω διαρροές έχουν έρθει με τις προπονητικές στολές της επόμενης σεζόν, με τρία νέα σχέδια που μοιράστηκαν από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των @KB2X και @JK1O_ στο Twitter.

Τα νεότερα έρχονται μέσω του αξιόπιστου Footy Headlines, το οποίο ανέφερε το σετ εμφανίσεων που θα φορέσει η Liverpool για τις προπονήσεις ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων και ελπίζουμε, για το Champions League.

Σχεδιασμένο ως συνοδευτικό για το τρίτο σετ 2024/25, εξηγείται ότι «το κύριο χρώμα [είναι] το καπνιστό γκρι σε συνδυασμό με ένα κίτρινο κόψιμο από τους ώμους της φανέλας». Η επερχόμενη έκδοση, η οποία αναμένεται τον Σεπτέμβριο, περιγράφεται ως «χρωματική επιλογή που θυμίζει τις στολές του προσωπικού της McDonald’s».

Είναι μια έγκυρη σύγκριση, αλλά ίσως πιο ταιριαστή θα ήταν η προπονητική στολή που φορέθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν της Liverpool στο Champions League μετά από πέντε χρόνια υπό τον Brendan Rodgers το 2014/15.

Αν και η απόχρωση του γκρι μπορεί να ήταν ελαφρώς πιο ανοιχτή και οι κατασκευαστές της New Balance χρησιμοποίησαν διαφορετικό πρότυπο από τη Nike, οι ομοιότητες είναι εντυπωσιακές.

Φυσικά, αυτό μπορεί να ξυπνήσει κακές αναμνήσεις από την αποτυχία της Liverpool να προχωρήσει πέρα από τη φάση των ομίλων, αποχωρώντας αντ’ αυτού στο Europa League, καθώς η Real Madrid και η Basel προχώρησαν.

Ευτυχώς, τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά από τότε και ο Klopp και οι παίκτες του θα ελπίζουν ότι αυτή τη φορά θα πάνε στο Champions League της επόμενης σεζόν ως πιθανοί νικητές της Premier League και του Europa League.

Τα νέα προπονητικά της Liverpool 2024/25 δεν χαροποιούν τους fans της!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com