Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς επιστροφή στη Liverpool ο Billy Koumetio

Προς επιστροφή στη Liverpool ο Billy Koumetio

Ακόμη μια επιστροφή ποδοσφαιριστή που είχε παραχωρηθεί δανεικός το καλοκαίρι φαίνεται πως θα έχουμε, καθώς και ο Billy Koumetio αναμένεται να αποχωρήσει πρόωρα από τη Γαλλία.

Ήδη πέντε παίκτες (Owen Beck, Calvin Ramsay, Fabio Carvalho, James Balagizi και Rhys Williams) έχουν επιστρέψει από τον πρώτο τους δανεισμό και σε αυτούς θα ενταχθεί και ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός.

Όπως αναφέρουν στην πατρίδα του, ο Koumetio απουσίασε από τις τελευταίες προπονήσεις της Dunkerque, διότι παίρνει τον δρόμο της επιστροφής στο Merseyside.

Είναι μια κίνηση που προκαλεί έκπληξη, αφού αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ στο τελευταίο παιχνίδι πριν από τη χειμερινή διακοπή εναντίον της Bordeaux, όμως έμεινε εκτός από τη νίκη με 3-2 επί της Saint-Omer για το Κύπελλο την περασμένη εβδομάδα, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό.

Ο αμυντικός δεν πέρασε το καλύτερο πρώτο μισό στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, όμως η αίσθηση που υπήρχε ήταν πως θα παραμείνει στον σύλλογο ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Το πιθανότερο σενάριο για τον Koumetio πλέον είναι αρχικά η διακοπή του δανεισμού, η επιστροφή στο Merseyside και στη συνέχεια ένας νέος δανεισμός, πιθανότατα εντός Νησιού ως το τέλος της φετινής σεζόν, αφού δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα, για να αγωνίζεται μονάχα με την U21.

Koumetio και Konate.
Koumetio και Konate.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com