Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ajax και Newcastle Utd ενδιαφέρονται για τον Henderson

Ajax και Newcastle Utd ενδιαφέρονται για τον Henderson

Ο John Van’t Schip, manager του Ajax παραδέχεται πως η ομάδα του θα κινηθεί στην αγορά της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, για τον πρώην αρχηγό της Liverpool, τον Jordan Henderson αν και θεωρεί πως η κατάσταση είναι περίπλοκη.

Ο Henderson αγωνίστηκε επί 12 συναπτά έτη με τη φανέλα των Κόκκινων πριν τη μετακίνηση του στη Σαουδική Αραβία αντί 12 εκατομμυρίων λιρών.
Καθώς όμως οι φήμες για την απογοήτευση του όσο αφορά τη ζωή του εκεί οργιάζουν, δεν αποκλείεται να καταφέρει να επιστρέψει στην Ευρώπη, με την ομάδα του Amsterdam να φέρεται διατεθειμένη να δώσει ένα τέλος στην περιπέτεια του στην Al Ettifaq.

Οι ομάδες βέβαια που έχουν ελέγξει τη διαθεσιμότητα του παίκτη, έστω και με τη μορφή δανεισμού είναι αρκετές και σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι Newcastle, Bayern Munich και Juventus, με την πρώτη να αποτελεί εξίσου πιθανό προορισμό για τον Henderson -ο οποίος θα ήθελε την επιστροφή του στην Premier League, μετά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει αλλά και τον αποκλεισμό του Sandro Tonali από κάθε μορφή αγωνιστικής δράσης.

Οι Καρακάξες έχουν σοβαρά προβλήματα στον χώρο του κέντρου και ο Henderson πληροί τις προϋποθέσεις, έστω και προσωρινά για τη σαιζόν που διανύουμε, ώστε να μπορέσει η ομάδα να οργανώσει καλύτερα το κέντρο της.

Επίσημα πάντως μόνο από την πλευρά του Ajax φαίνεται να εκδηλώνεται ενδιαφέρον για την απόκτηση του Henderson, με τον Van’t Schip να δηλώνει στο ESPN πως «Γίνονται σοβαρές συζητήσεις με τον Henderson».

«Πρέπει να κανονίσει βέβαια κάποια πράγματα στη Σαουδική Αραβία. Θα ήταν για μας μια καλή μεταγραφή γιατί δεν αποτελεί μυστικό ότι θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε αυτό το είδος παίκτη. Εξάλλου και οι υπόλοιποι παίκτες μας θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την απόκτηση του Henderson».

Ajax και Newcastle Utd ενδιαφέρονται για τον Henderson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com