Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δήλωσε οπαδός της Liverpool o Sven-Goran Eriksson

Δήλωσε οπαδός της Liverpool o Sven-Goran Eriksson

Ο Sven-Goran Eriksson παραδέχθηκε την αγάπη του για τη Liverpool μετά την οριστική διάγνωση, πως πάσχει από καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο.

Αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο πρώην προπονητής της Αγγλίας Sven-Goran Eriksson, δυστυχώς έχει καρκίνο στο τελικό στάδιο και μια τηλεοπτική συνέντευξη του που έχει γίνει viral, εξομολογείται τον έρωτά του για τη Liverpool

Ο Eriksson, ο οποίος είναι 75 ετών, αποκαλύφθηκε αυτή την εβδομάδα ότι έχει καρκίνο στον οποίο «δεν μπορούν να χειρουργήσουν», είπε στο BBC. Από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση, παραδέχτηκε ξανά ότι είναι φανατικός οπαδός της Liverpool και όχι για πρώτη φορά.

Μιλώντας στο Sky News, είπε: «Ο πατέρας μου είναι ακόμα ζωντανός και εξακολουθεί να είναι οπαδός της Liverpool, και εγώ είμαι υποστηρικτής της Liverpool επίσης – πάντα ήμουν».

Στη συνέχεια, ο Σουηδός συνέχισε να ονομάζει μια μεγάλη φιλοδοξία που είχε στη ζωή που δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα: «Πάντα ήθελα λοιπόν να είμαι ο προπονητής της Liverpool και αυτό δεν θα συμβεί σίγουρα, αλλά εξακολουθώ να είμαι οπαδός της Liverpool», είπε ο Eriksson με ένα φευγαλέο γέλιο.

Πίσω το 2010, αναφέρθηκε στο όνειρό του για το Anfield, λέγοντας στην Telegraph: «Ήμουν οπαδός της Liverpool σε όλη μου τη ζωή. Ποτέ δεν το ανέφερα όταν ήμουν επικεφαλής της Αγγλίας γιατί δεν πίστευα ότι ήταν δίκαιο. Σοκαρίστηκα όταν ανακάλυψα ότι ο Rafa Benitez είχε φύγει. Θα ήθελα να γίνω προπονητής της Liverpool. Είναι όνειρο κάθε προπονητή να διευθύνει τη Liverpool.

«Οι αγώνες της Liverpool μεταδίδονταν αρκετά τακτικά στην τηλεόραση και τους επευφημούσαμε. Πάντα ήταν η ομάδα μου και τίποτα δεν άλλαξε. Όταν ξεκινούσα την προπονητική, με κάλεσαν στο Liverpool για να δω πώς τα έκαναν. Ο Joe Fagan ήταν ο προπονητής εκείνη την εποχή. Τον θυμάμαι να με ξεναγεί στο Anfield και να με πηγαίνει στο θρυλικό Boot Room. Ήταν τόσο προνόμιο και τιμή για μένα που με προσκάλεσαν εκεί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη στιγμή. Η Liverpool θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

Συνολικά, έχει διευθύνει 17 ομάδες σε όλη την απίστευτη καριέρα του που περιελάμβανε περιόδους με ομάδες όπως η Benfica, η Roma, η Lazio, η Αγγλία και το Μεξικό. Η Liverpool, φυσικά, δεν εμφανίζεται σε αυτή τη λίστα, αλλά πολλοί οπαδοί της Ομάδας, πρότειναν να του προσφέρουν τον ρόλο του προπονητή για τον επερχόμενο αγώνα των Liverpool Legends εναντίον του Ajax στις 23 Μαρτίου στο Anfield.

Δήλωσε οπαδός της Liverpool o Sven-Goran Eriksson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com