Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Antonio εξηγεί γιατί δε θέλει πρωταθλήτρια τη Liverpool!

O Antonio εξηγεί γιατί δε θέλει πρωταθλήτρια τη Liverpool!

Το δεύτερο φετινό «καρφί» του στη Liverpool έριξε ο Michail Antonio, σε συνέχεια της πρόβλεψης που είχε κάνει πριν λίγους μήνες σχετικά με την τελική θέση της στη βαθμολογία.

Συγκεκριμένα, o επιθετικός της West Ham είχε προβλέψει ότι η ομάδα του θα τερματίσει πάνω από τους Reds τη φετινή σεζόν, μία άποψη πάντως που πιθανότατα δεν εννοούσε και μάλλον εξέφρασε με χιουμοριστική διάθεση, καθώς το να ξεπεράσουν τα «Σφυριά» τη Liverpool στη βαθμολογία είναι αν μη τι άλλο μη ρεαλιστικό.

Στις τελευταίες του δηλώσεις πάντως, ο Τζαμαϊκανός το πήγε ένα βήμα παραπέρα, καθώς ξεκαθάρισε ότι εύχεται να μη δει την ομάδα του Klopp πρωταθλήτρια, εξηγώντας μάλιστα και το λόγο!

«Δε θέλω τη Liverpool πρωταθλήτρια, γιατί έχω ακόμα τους οπαδούς της να μου στέλνουν μηνύματα.» ανέφερε ο 33χρονος στο Footballers’ Football podcast.

«Φύγετε (από το inbox μου)! Το λέω και το νιώθω, αν και ξέρω ότι σε κάποιους δε θα αρέσει. Δε θέλω τη Liverpool πρωταθλήτρια! Βάλτε τα μαζί μου! Ας το πάρει η Arsenal, ας το πάρει η Manchester City. Αυτά έχω να πω για αυτό το θέμα.»

O Joel Matip μονομαχεί με τον Michail Antonio στο φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος στο Anfield.
O Joel Matip μονομαχεί με τον Michail Antonio στο φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com