Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιθανή η επιστροφή του Ramsay από την Preston στο Anfield

Πιθανή η επιστροφή του Ramsay από την Preston στο Anfield

Ο Ryan Lowe manager της Preston North End παραδέχθηκε ότι ο Calvin Ramsay θα μπορούσε να επιστρέψει στη Liverpool αυτόν τον μήνα.

Ο δεξιός αμυντικός αποκτήθηκε από τους Κόκκινους το καλοκαίρι του 2022, προερχόμενος από την Aberdeen με μια συμφωνία που θα μπορούσε να αγγίξει τα 6,5 εκατομμύρια λίρες.

Η παρθενική σαιζόν όμως του Ramsay στο Anfield διακόπηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί μόλις δύο φορές στον αγωνιστικό χώρο με την κόκκινη φανέλα. Σε μια προσπάθεια για να δοθεί στον παίκτη περισσότερος χρόνος συμμετοχής σε αγώνες η Liverpool τον έστειλε δανεικό στην Preston για τη σαιζόν 2023/24.

Και πάλι όμως ο 20χρονος στάθηκε άτυχος έχοντας ως τώρα μόλις δύο συμμετοχές, αφού υπέστη και νέο τραυματισμό ενώ αναγκάστηκε να παραμείνει εκτός δράσης και λόγω covid.

Την περίοδο αυτή αν και δείχνει να είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν έχει δει ακόμα το όνομα του στις λίστες με τις αποστολές της Preston στους τελευταίους 8 αγώνες.

Μιλώντας στην Lancashire Evening Post o Lowe αποκάλυψε πως η δοκιμασία που πέρασε ο Ramsay με τον covid είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει την επανένταξη του στην ομάδα.

«Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να συμβεί οτιδήποτε. Δεν έχει παίξει αρκετούς αγώνες. Ήθελε να έρθει εδώ, να παίξει και να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα και για αυτό τον αποκτήσαμε. Θέλαμε να υπάρχει ανταγωνισμός με τον Brad Potts.»

«Ο τραυματισμός όμως που είχε καθυστέρησε την ένταξη του. Μετά έπαιξε κάποιους αγώνες αλλά αρρώστησε με covid και βρήκε πάλι τον εαυτό του εκτός ομάδας. Θα κάνουμε όμως ότι είναι καλύτερο τόσο για την ομάδα όσο και για τον παίκτη.»

«Ο Calvin όπως και όλοι οι παίκτες θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην ομάδα. Μίλησα μαζί του πρόσφατα και προφανώς νιώθει απογοητευμένος που δεν συμμετέχει στις αποστολές της ομάδας γιατί πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει.»

«Το πρόβλημα όμως που αντιμετωπίζουμε είναι ότι ο Brad Potts είχε μια εκπληκτική σαιζόν ως τώρα. Μπορούμε επίσης να καλύψουμε το κενό του Potts με τους Alan Browne ή τον Ali McCann.»

«Ο Ramsay είναι πραγματικά άτυχος γιατί από τη στιγμή που αρρώστησε με covid η ομάδα λίγο-πολύ δεν άλλαξε καθόλου. Αν χρειαστεί φυσικά θα αποτελεί επιλογή για μας.» ολοκλήρωσε.

Πιθανή η επιστροφή του Ramsay από την Preston στο Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com