Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προειδοποιεί ο De Cordoba-Reid της Fulham για τον αποψινό αγώνα

Προειδοποιεί ο De Cordoba-Reid της Fulham για τον αποψινό αγώνα

Ο επιθετικός της Fulham Bobby De Cordoba-Reid πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να κάνει τη μεγάλη έκπληξη την Τετάρτη το βράδυ, όπου οι Λονδρέζοι θα εμφανιστούν σε ημιτελικά του Carabao Cup για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Βασίζει δε την πίστη του αυτή στις μέρες που έζησε ως παίκτης στην προηγούμενη ομάδα του, την Bristol City, όταν οι Robins είχαν φτάσει επίσης στα ημιτελικά του θεσμού το 2018, αποκλείοντας τις Watford, Stoke City, Crystal Palace και Manchester United για να τους κόψει τελικά το δρόμο προς τον τελικό η Manchester City.

«Ήταν σίγουρα μια απολαυστική περίοδος, όταν καταφέραμε να αποκλείσουμε αρκετές ομάδες της Premier League» είπε στην Mirror Football. «Προφανώς η καλύτερη στιγμή ήταν όταν νικήσαμε την Manchester United, κάτι που μας έκανε να πιστέψουμε πως μπορούσαμε να προχωρήσουμε ως το τέλος. Κληρωθήκαμε όμως με έναν γίγαντα, τη Manchester City, οπότε σταθήκαμε άτυχοι.»

Οι παίκτες της Fulham βρίσκονται σε ανοδική πορεία, σύμφωνα με τον παίκτη, από πλευράς ψυχολογίας μετά την εντυπωσιακή τους νίκη με 4-3 επί της Arsenal και νιώθουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι στη Liverpool.

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας» είπε. «Μερικές φορές οι ομάδες δίνουν την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες να ξεκουραστούν και αν συμβεί κάτι τέτοιο θα μπορέσουμε ίσως να δείξουμε το ταλέντο μας και να περάσουμε.»

«Σε έναν αγώνα μπορούν να συμβούν τα πάντα. Μπορεί να τους ‘πιάσουμε’ σε μια κακή μέρα, αν και ο επαναληπτικός αγώνας θα τους δώσει την ευκαιρία να επιστρέψουν και το ίδιο βέβαια ισχύει και για εμάς.»

Η Fulham διαθέτει αρκετή δύναμη πυρός για να ανησυχήσει τη Liverpool σύμφωνα με τον ίδιο. Μπορεί να έχασαν τον Aleksandar Mitrovic -που κατέληξε στη Σαουδική Αραβία, αλλά κάποιοι άλλοι παίκτες ανέβασαν την απόδοση τους για να καλύψουν το κενό του Σέρβου, όπως συνέβη με τον Harry Wilson ο οποίος έχει πετύχει έως τώρα 8 τέρματα.

«Ποτέ δεν ανησυχούσαμε από ποιους θα έρθουν τα τέρματα» συνέχισε. «Καταλαβαίναμε ότι είχαμε καλούς επιθετικούς αν και μερικές φορές δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.»

«Συνεχίσαμε όμως να κάνουμε τα σωστά πράγματα, να παίρνουμε τις σωστές θέσεις και να πιστεύουμε ότι από κάποιο σημείο και μετά η κατάσταση θα αλλάξει. Τα παιδιά έχουν πάρει ήδη φωτιά.» ολοκλήρωσε ο De Cordoba-Reid ο οποίος έχει σημειώσει ως τώρα 5 τέρματα για την ομάδα του.

Προειδοποιεί ο De Cordoba-Reid της Fulham για τον αποψινό αγώνα
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com