Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Ήταν μια τεράστια πρόκριση»

Trent: «Ήταν μια τεράστια πρόκριση»

Ο Trent Alexander-Arnold που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, δήλωσε πως οι Reds πήραν μια τεράστια πρόκριση εναντίον της Arsenal για τον τέταρτο γύρο του FA Cup.

Ο TAA αρχικά για τη νίκη-πρόκριση είπε:

“ Τεράστια. Έχουμε πολλούς παίκτες που λείπουν σήμερα – τους διεθνείς, ο Virg [Virgil van Dijk] λείπει από την ομάδα και πολλοί τραυματισμοί επίσης. Ήρθαμε εδώ με έναν στόχο – που ήταν να κερδίσουμε και να περάσουμε επόμενο γύρο, και το κάναμε. Προσπαθήσαμε πολύ, με δύο γκολ στο τέλος. Αλλάξαμε τα πράγματα στο ημίχρονο εσωτερικά και βγήκαμε και παίξαμε ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας. Και οι αλλαγές που κάναμε και η αλλαγή στο σύστημα και στο που έπαιζαν οι παίκτες είχαν πραγματικά αντίκτυπο για εμάς. ”

Για τις αλλαγές του δευτέρου μέρους:

“ Νομίζω ότι υπήρξαν στιγμές στο πρώτο ημίχρονο όπου ήμασταν λίγο αφελείς, που μας έπιασαν να παίζουμε από την πλάτη και είχαν τις ευκαιρίες τους από τα λάθη μας και ίσως μια ατημέλητη πάσα εδώ κι εκεί. Είναι μια ομάδα υψηλής πίεσης και είναι βέβαιο ότι θα το κάνουν. ”

“ Μείναμε με τον τρόπο που θέλαμε να παίξουμε, έχουμε ταυτότητα, θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις των παικτών με την πρώτη γραμμή που είχαμε, προφανώς τον Harvey, [θέλαμε] να τον βάλουμε στην μπάλα . Και μετά έχουμε τους Darwin [Nunez] και Lucho επίσης με ταχύτητα, οπότε παίζουμε τις μπαλιές πίσω από την άμυνα και τους δίνουμε αυτό που ήθελαν επίσης. ”

“ Το μπερδέψαμε, ο Darwin πήγε λίγο πιο πλάγια και ο Cody [Gakpo] πήγε στο κέντρο – νομίζω ότι αυτό έκανε πραγματικά τη διαφορά. Μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε την ταχύτητα του Darwin ένας εναντίον ενός με τον μπακ τους και δημιούργησε πολλά για εμάς στο δεύτερο ημίχρονο. ” Είπε ο Trent.

Για το φάουλ του από το οποίο ήρθε το 0-1:

“ Αυτά, τα φάουλ από πλάγια, απλά θέλεις να χτυπήσεις μια περιοχή, θέλεις να το κάνεις όσο το δυνατόν πιο δύσκολο. Αυτή είναι η ιδέα. Ο στόχος σου είναι να τους καταστήσετε όσο το δυνατόν πιο δύσκολο να καθαρίσουν την μπάλα και γνωρίζοντας ότι μια κίνηση από έναν από τους παίκτες μας [ή] έναν από τους παίκτες του θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει μέσα. Έχουμε χτυπήσει το δοκάρι μερικές φορές στο παιχνίδι επίσης. Έτσι, είχαμε τις ευκαιρίες μας και κοντά στο τέλος του παιχνιδιού τις βάλαμε και κερδίσαμε το παιχνίδι. ”

Ο Kiwior σημειώνει αυτογκόλ για το 0-1 από το φάουλ του Trent.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com