Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Εχθρική» ατμόσφαιρα απέναντι στους Reds ζητάει ο Arteta σήμερα

«Εχθρική» ατμόσφαιρα απέναντι στους Reds ζητάει ο Arteta σήμερα

Ο Mikel Arteta παραδέχτηκε ότι οι διαδοχικές ήττες σταμάτησαν τη δυναμική της Arsenal στην Premier League, αλλά προειδοποίησε να μην βάλει στο μικροσκόπιο τη δύσκολη πορεία της ομάδας του.

Η διεκδίκηση του τίτλου της Arsenal έχει παραπαίει στους πρόσφατους αγώνες μετά την εντός έδρας ήττα από τη West Ham στις 28 Δεκεμβρίου, προτού υποστεί άλλη μια ήττα από τη Fulham τρεις ημέρες αργότερα.

Οι Gunners έχουν υποχωρήσει στην τέταρτη θέση του πίνακα, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Liverpool, την οποία υποδέχονται την Κυριακή στον τρίτο γύρο του FA Cup στο Emirates Stadium.

«Δεν ήμασταν στο επίπεδο που μπορούμε (σ.σ. απέναντι στη Fulham) και δεν ήμασταν αρκετά καλοί», δήλωσε ο Arteta. «Δεν νομίζω ότι αξίζαμε να χάσουμε, αλλά δεν κάναμε αρκετά για να κερδίσουμε. Επηρεάζει τη δυναμική που είχαμε. Μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων ήμασταν πρώτοι στο πρωτάθλημα και έξι ημέρες αργότερα είμαστε τέταρτο. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κοιτάξετε τα πράγματα με μικροσκόπιο ή να πάρετε το τηλεσκόπιο και να κοιτάξετε λίγο πιο μπροστά και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με λίγο μεγαλύτερη προοπτική.
Και η δουλειά μου, σε μεγάλο βαθμό, είναι να κοιτάζω με το τηλεσκόπιο, να έχω προοπτική, να αναλύω τα πράγματα με ευρύτερο τρόπο και να μην επηρεάζομαι από μια παράσταση- όχι αποτελέσματα, μόνο μια παράσταση».

Ο Arteta είναι πιθανό να κάνει ροτέισον στην ενδεκάδα του για την επίσκεψη της Liverpool, με τον αμυντικό Oleksandr Zinchenko να επιστρέφει πιθανώς στο πλαίσιο μετά την απουσία του από την ήττα από τη Fulham. Ο τερματοφύλακας Aaron Ramsdale αναμένεται επίσης να ξεκινήσει σπάνια στη θέση του David Raya.

Και ο Arteta προκάλεσε τους οπαδούς της Arsenal να δημιουργήσουν ένα δύσκολο περιβάλλον για την φιλοξενούμενη ομάδα του Jurgen Klopp.

«Υπάρχει μια μεγάλη ιστορία μεταξύ του FA Cup και του συλλόγου και έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία (απέναντι στη Liverpool) να ξεκινήσουμε ξανά και να κάνουμε ένα όμορφο ταξίδι», δήλωσε το αφεντικό των Gunners.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την ατμόσφαιρα που έχουμε δημιουργήσει στο Emirates Stadium και την Κυριακή μπορούμε να την κάνουμε ακόμα πιο εχθρική; Νομίζω ότι μπορούμε. Πρέπει να είμαστε πολύ ευγνώμονες για όσα πετυχαίνουμε στην έδρα μας και η Κυριακή θα είναι και πάλι μεγάλη».

«Εχθρική» ατμόσφαιρα απέναντι στους Reds ζητάει ο Arteta σήμερα
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com