Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το παράπονο του Daniel Agger από τον Brendan Rodgers

Το παράπονο του Daniel Agger από τον Brendan Rodgers

Ο Daniel Agger ήταν καλεσμένος στο τελευταίο επεισόδιο του «Aldo meets podcast», το καινούριο podcast του θρύλου της Liverpool John Aldridge, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Brendan Rodgers και εξήγησε ότι έμεινε μπερδεμένος από τις αποφάσεις που έλαβε ο Βορειοϊρλανδός προπονητής, κατά την τελευταία σεζόν του αμυντικού στο Anfield.

Ο πρώην διεθνής Δανός αποκτήθηκε από την Brondby το 2006. Πραγματοποίησε συνολικά 232 εμφανίσεις με την κόκκινη φανέλα προτού παραδόξως αποχωρήσει από τους Reds, στο τέλος της σεζόν 2013-2014, για να επιστρέψει στη Δανία με μια συμφωνία ύψους μόλις 3 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Agger αναφέρθηκε στον τρόπο, με τον οποίο του συμπεριφέρθηκε το τότε αφεντικό της Liverpool, κατά τη διάρκεια της τελευταίας του σεζόν στο Anfield, καθώς συχνά τον ξεχνούσε στον πάγκο, παρά το γεγονός ότι ήταν ο υπαρχηγός της ομάδας.

«Ο Brendan ήρθε και μου είπε ότι ήθελε να φτιάξει μια ομάδα γύρω από εμένα και μερικούς άλλους και ότι με ήθελε πραγματικά εκεί».

«Του απάντησα ότι αυτό μου αρκεί, αν με θέλεις πραγματικά θα μείνω. Στη συνέχεια, όμως, κάτι συνέβη και ένα μήνα μετά άλλαξε η συμπεριφορά του, χωρίς να μάθω ποτέ το γιατί. Αν ήξερα τι θα συνέβαινε θα είχα αποχωρήσει από την ομάδα».

«Αυτό είναι το περίεργο πράγμα [που με όρισε υπαρχηγό]. Συνήθως δεν είμαι ο τύπος που χρειάζεται εξηγήσεις, αλλά εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι ήταν πραγματικά πολύ περίεργο. Θυμάμαι ότι ξεκίνησα τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της σεζόν [2013-2014] και τα κερδίσαμε όλα, αλλά ξαφνικά μετά το διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων με ξέχασε στον πάγκο. Στη συνέχεια, υπήρξαν μερικοί τραυματισμοί, επέστρεψα και στην πραγματικότητα πιστεύω ότι έπαιξα σε 23 παιχνίδια και κέρδισα τα 21. Δεν νομίζω να έχασα ούτε ένα παιχνίδι εκείνη τη σεζόν, ίσως ένα».

«Οπότε ήταν περίεργο. Υπάρχει ακόμα κάτι μέσα μου που πραγματικά θέλει να μάθει τι συνέβαινε τότε. Από την ανάληψη της αρχηγίας κατέληξα να γίνω το νούμερο τέσσερα ή πέντε σε τρεις εβδομάδες».

Αρκετοί παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Steven Gerrard, μίλησαν για το πώς ένιωθαν όταν συνειδητοποίησαν πως δεν ήταν μέρος των σχεδίων του Rodgers, κατά τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο.

Άνθρωποι όπως ο πρώην Νο. 8 των Reds, καθώς και οι Pepe Reina και Jamie Carragher, αποχώρησαν από τον σύλλογο όσο ο Βορειοϊρλανδός ήταν ακόμα επικεφαλής.

Η αλήθεια είναι ότι η αποχώρηση του Agger από τον σύλλογο σε ηλικία μόλις 29 ετών, ειδικά για να επιστρέψει στη Δανία και όχι σε έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, προκάλεσε σοκ στους οπαδούς των Reds.

Το παράπονο του Daniel Agger από τον Brendan Rodgers
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com