Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Burnley, Gomez και Jota

Ο Klopp για Burnley, Gomez και Jota

Ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα της Τρίτης εναντίον της Burnley μίλησε για το διπλό των Clarets στο Craven Cottage, την επιστροφή του Diogo Jota, ενώ αναφέρθηκε και στον Joe Gomez.

Ο Klopp ρωτήθηκε για την Burnley και το διπλό της επί της Fulham:

“ Δεν χρειάζομαι το αποτέλεσμα με τη Fulham για να καταλάβω την ποιότητα της Burnley. Νομίζω ότι η Burnley θα μπορούσε εύκολα να είχε πολύ περισσότερους πόντους επειδή είχε τόσα πολλά καλά διαστήματα στους αγώνες όπου στη συνέχεια δεν ολοκλήρωσε αυτές τις καταστάσεις. Νεαροί παίκτες σε κάποιες θέσεις. Τη στιγμή που θα τελειώνουν αυτές τις φάσεις, μπορούν σίγουρα να κερδίσουν αγώνες ποδοσφαίρου. Ήταν πολύ συχνά που ήταν πολύ καλοί στο παιχνίδι και σέβομαι πολύ τον Vinny [Kompany] για [το γεγονός ότι] συνεχίζει να προωθεί την ιδέα του. ”

“ Ήξερα από πριν ότι είναι πολύ καλύτεροι από τη θέση και τους βαθμούς που έχουν. Έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της Burnley και είμαι αρκετά εντυπωσιασμένος από αυτό που κάνουν – και το Σάββατο πήραν την ανταμοιβή. Όλοι γνωρίζουμε ότι αν κερδίσεις μία φορά και έχετε την ευκαιρία να παίξεις ξανά σε τρεις ημέρες, τότε θα θέλεις να κερδίσεις ξανά και αυτό είναι ακριβώς αυτό που περιμένουμε – και επίσης μια πολύ καλή ατμόσφαιρα. Καλύτερα να είμαστε και θα είμαστε έτοιμοι. ” Είπε ο Klopp.

Αν θα αγωνιστεί ο Joe Gomez ως αριστερό μπακ:

“ Θα δούμε. Μπορεί ο Joey να παίξει όλα τα παιχνίδια που έρχονται τώρα μέχρι -δεν ξέρω πότε- ο Robbo να επιστρέψει; Ο Κώστας είναι πλέον σίγουρα εκτός για λίγο, οπότε δεν ξέρω, πρέπει να δούμε. Δεν είχα χρόνο τώρα να το σκεφτώ καλά, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα παίξει τη θέση. ”

“ Είναι προφανώς πολύ δύσκολο για εμάς, είναι πραγματικά σκληρό. Έχεις τραυματισμούς μερικές φορές και τους δεχόμαστε όλους, αλλά μια σπασμένη κλείδα είναι πολύ κακό γιατί απλά παίρνει πολύ χρόνο. Το ίδιο που είχε και ο Robbo: ένας διαφορετικός τραυματισμός, αλλά αυτό παίρνει πολύ χρόνο, όπως όλοι γνωρίζουμε. Όλοι ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε τύχη σε αυτές τις στιγμές για να τα βγάλουμε πέρα και τώρα θα έχουμε τον Joey εκεί και απλά πρέπει να φροντίσουμε να τον βάλουμε σε βαμβάκι και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είναι πάντα έτοιμος για τους αγώνες. ”

Αν θα μπορούσε να επιστρέψει ο Jota την Τρίτη:

“ Δεν θέλω να αποκλείσω κανέναν τώρα. Θα δούμε. Δεν προπονήθηκε ακόμα με την ομάδα και έχουμε μόνο μία σωστή προπόνηση, οπότε θα ήταν έκπληξη – αλλά ίσως εκπλαγώ και όλα είναι καλά. Δεν γνωρίζω. Τον είδα [την Παρασκευή]. δεν προπονήθηκε με την ομάδα, αλλά η προπόνηση που είδα ήταν πολύ έντονη, αλλά δεν ρώτησα ακόμα ποιος θα είναι διαθέσιμος. Θα μου πει το ιατρικό τμήμα και μετά θα μάθω περισσότερα. ”

Ο Joe Gomez πλέον ως αριστερό μπακ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com