Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς Salah και Endo η Liverpool στα ημιτελικά του Carabao Cup

Χωρίς Salah και Endo η Liverpool στα ημιτελικά του Carabao Cup

Με τη Liverpool να βρίσκεται στα ημιτελικά του Carabao Cup μετά τη νίκη της επί της West Ham με 5-1, γνωρίζει ότι θα αντιμετωπίσει τη Fulham χωρίς τους Mohamed Salah και Wataru Endo.

Οι Κόκκινοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, καθώς συνέτριψαν τη West Ham στο Anfield, με τον Dominik Szoboszlai να ανοίγει το σκορ, πριν τα δύο γκολ του Curtis Jones και τα γκολ των Salah και Gody Gakpo.

Εξασφάλισε τον δεύτερο ημιτελικό του Carabao Cup μέσα σε τρία χρόνια, με τη Fulham να κληρώνεται ως αντίπαλός της για τα δύο παιχνίδια του Ιανουαρίου.
Αυτές οι αναμετρήσεις επεκτείνουν μια πολυάσχολη σειρά για τη Liverpool, που ουσιαστικά προσγειώνεται κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής της Premier League και θα διεξαχθούν ενώ δύο βασικοί παίκτες απουσιάζουν.

Ο Salah και ο Endo θα χάσουν και τις δύο αναμετρήσεις λόγω της συμμετοχής τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και στο Κύπελλο Ασίας αντίστοιχα.

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής θα διεξαχθεί στην Ακτή Ελεφαντοστού και θα διαρκέσει από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου, με τη Liverpool να ελπίζει ότι ο Salah θα μπορέσει να αγωνιστεί εναντίον της Arsenal στον τρίτο γύρο του FA Cup στις 7 Ιανουαρίου, πριν ενταχθεί στην ομάδα της Αιγύπτου.

Εν τω μεταξύ, το Ασιατικό Κύπελλο διεξάγεται στο Κατάρ από τις 12 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου και ο Endo θα μπορούσε να αντιμετωπίσει παρόμοιο χρονικό διάστημα για την υποχρέωσή του με την Ιαπωνία.

Η Αίγυπτος παίζει με τη Μοζαμβίκη (14 Ιανουαρίου), τη Γκάνα (18 Ιανουαρίου) και το Πράσινο Ακρωτήριο (22 Ιανουαρίου) στη φάση των ομίλων, ενώ η Ιαπωνία με το Βιετνάμ (14 Ιανουαρίου), το Ιράκ (19 Ιανουαρίου) και την Ινδονησία (24 Ιανουαρίου).

Αυτό σημαίνει ότι, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου αγώνα με τη Fulham, οι Salah και Endo θα χάσουν τουλάχιστον τις ακόλουθες αναμετρήσεις:

▪️Fulham (H) – Carabao Cup ημιτελικός – January 9/10
▪️Bournemouth (A) – Premier League – January 21
▪️Fulham (A) – Carabao Cup ημιτελικός – January 23/24

Αν ένας ή και οι δύο παίκτες φτάσουν μέχρι τέλους με τις χώρες τους, θα μπορούσαν να απουσιάσουν για άλλα τέσσερα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου ενός πιθανού αγώνα για τον τέταρτο γύρο του FA Cup το Σαββατοκύριακο 27/28 Ιανουαρίου.

Η Liverpool απέφυγε τουλάχιστον την ανάγκη για νοκ άουτ πλέι οφ του Europa League, καθώς τερμάτισε πρώτη στον όμιλο Ε και προκρίθηκε απευθείας στους 16.

Η Αίγυπτος αναμένεται να προχωρήσει πέρα από τον όμιλό της, ενώ η Ιαπωνία είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Ασιατικού Κυπέλλου.

Χωρίς Salah και Endo η Liverpool στα ημιτελικά του Carabao Cup
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com