Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Virgil: «Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Για τον αυριανό μεγάλο εντός έδρας αγώνα με την Arsenal μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Virgil van Dijk, τονίζοντας πως οι Reds θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.

Ο Ολλανδός στο site της ομάδας για τον αγώνα είπε:

“ Σίγουρα [το Σάββατο είναι ένα τεράστιο παιχνίδι]. ”

“ Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, η Arsenal είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Προφανώς θα είναι μεγάλο και σίγουρα ανυπομονώ.

“ Είναι πολύ καλοί, είναι μια πολύ καλή ομάδα από κάθε άποψη. Νομίζω ότι είναι πολύ καλοί και πρέπει να είμαστε πολύ καλοί και το Σαββατοκύριακο για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αλλά μου αρέσει να κοιτάζω τη δική μου ομάδα και μου αρέσει να κοιτάζω τι μπορούμε να φέρουμε στο τραπέζι, και έχουμε πολλά να κάνουμε επίσης και μπορούμε να το κάνουμε πολύ δύσκολο και για αυτούς. ”

“ Για εκείνους τρέφω τεράστιο σεβασμό. Αλλά θέλω να κερδίσω το παιχνίδι και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας και τις δυνάμεις μας για να το κάνουμε. ”

Για τη δύσκολη εορταστική περίοδο του Νησιού:

“ Παίζω στην Αγγλία εδώ και αρκετό καιρό και έχω συνηθίσει την έντονη περίοδο που είναι ο Δεκέμβριος. ”

“ Η διορατικότητα θα ήταν: κοιμάσαι καλά, τως καλά, λαμβάνεις θεραπεία, αναρρώνεις και παίζεις. Αυτός είναι ο κύκλος που συνεχίζεται. ”

“ Είναι απαιτητικό μερικές φορές, αλλά είναι μέρος αυτού που κάνουμε και του τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι, γιατί στο τέλος της ημέρας όλοι παίζουν τα παιχνίδια για να κερδίσουν τα παιχνίδια και κανείς δεν βλέπει πραγματικά τι συμβαίνει πριν από τους αγώνες, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι για ένα παιχνίδι.” Είπε ο Virgil van Dijk.

Πως κρίνει την Liverpoo 2.0:

“ Η αίσθηση που έχουμε αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι είναι ότι ακόμα βελτιωνόμαστε, ακόμα μεγαλώνουμε. Αλλά νομίζω ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι εκεί που βρισκόμαστε, σίγουρα σε σύγκριση με εκεί που ήμασταν πέρυσι. ”

“ Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορούμε να πετύχουμε ακόμα και η αίσθηση είναι ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και θα παλέψουμε και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. ”

“ Υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης, κατά τη γνώμη μου. Ειδικά αν κοιτάξετε την ομάδα μας, με τόσους πολλούς νεότερους παίκτες να περνούν και να έχουν τις ευκαιρίες. ”

“ Το παν είναι να αποκτήσεις την εμπειρία και να δείξεις τις ιδιότητές σου και να δείξεις τι είσαι ικανός. Και να τα κάνουμε όλα μαζί, γιατί αυτό είναι το κλειδί. Ας συνεχίσουμε. ”

Οι Reds έτοιμοι για επιστροφή στην κορυφή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com