Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Τα πράγματα έκαναν κλικ για εμάς»

Klopp: «Τα πράγματα έκαναν κλικ για εμάς»

Πολύ χαρούμενος έμεινε ο Jürgen Klopp από την εμφατική νίκη της ομάδας του με σκορ 5-1 επί της West Ham και την πρόκριση στα ημιτελικά του Carabao Cup, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του.

Ο Γερμανός προπονητής μίλησε για τη διαφορά της εμφάνισης με εκείνη της Κυριακής:

“ Φυσικά υπήρχε μια διαφορά – τα πράγματα έκαναν κλικ απόψε. Κάποια πράγματα δεν έκαναν κλικ την Κυριακή. Δεν είμαι σίγουρος ότι μου επιτρέπεται να μιλήσω για αυτό που έκαναν, για να είμαι ειλικρινής, γιατί όλοι πάνε πραγματικά για σένα και δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να το έχω αυτό… απλά παίξαμε ενάντια σε μια βαθιά άμυνα την Κυριακή. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο. Σουτάραμε 30 φορές και δεν το πετύχαμε γκολ λόγω κάποιων καλών αποκρούσεων τερματοφύλακα και μερικές φορές επειδή η λήψη αποφάσεων δεν ήταν καλή. ”

“ Απόψε σκοράραμε σε αυτές τις στιγμές. Μερικές φορές η διαφορά είναι μερικές φορές η ίντσα στο πόδι ενός παίκτη, αν η μπάλα πάει ή όχι. Αυτό συνέβη απόψε με το 1-0 του Dom, αλλά αριστερά και δεξιά αυτού του γκολ η διαφορά δεν ήταν πολύ μεγάλη. Ήμασταν κυρίαρχοι και δεν σκοράραμε σε όλες τις άλλες στιγμές. Στη συνέχεια, το δεύτερο ημίχρονο τα καταφέραμε. Νομίζω ότι το 2-0 ήταν ο Curtis μέσα από τα πόδια, αλλά χρειάζεσαι τύχη. Τρία-μηδέν, Cody, υπέροχο γκολ αλλά, πάλι, παρόμοιες καταστάσεις στο παιχνίδι – αυτό είναι ένα σουτ του Cody που είναι πραγματικά ξεχωριστό και μου άρεσε πολύ. Απόλυτα συγκεντρωμένος, χωρίς βιασύνη, απλά. Αυτές είναι οι διαφορές. Εκτός αυτού, είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. ”

“ Είχαμε πολλές πολύ καλές εμφανίσεις απόψε, πρέπει να πω. Μεμονωμένα οι εμφανίσεις ήταν, σε γενικές γραμμές, μάλλον καλύτερες από ό,τι στο παιχνίδι της Κυριακής, όπου δεν παίξαμε ακριβώς το ίδιο ποδόσφαιρο, αλλά έτσι είναι. Απόψε ήταν μια από αυτές τις βραδιές που μπορούσες πραγματικά να απολαύσεις το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος γιατί ήταν απλώς μια πολύ καλή εμφάνιση σε όλα τα τμήματα. Ήταν δύσκολο για τη West Ham, προφανώς, και κερδίσαμε το παιχνίδι. Όλα είναι καλά. ” Είπε ο Klopp.

Για την απόδοση του Jones:

“ Τα πήγε ακόμα καλύτερα [από ό,τι τους τελευταίους μήνες], για να είμαι ειλικρινής, γιατί πρόσθεσε στο παιχνίδι του την επιτάχυνση με την μπάλα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό ενάντια σε κάθε αντίπαλο, αλλά υπάρχουν κάποιοι αντίπαλοι που μπορείς να το κάνεις, όταν περνάς την πρώτη γραμμή τότε πρέπει να πας με την μπάλα. Το δεύτερο γκολ του είναι τώρα ένα τρελό γκολ γιατί πηγαίνει λίγο πολύ προς το σημείο του πέναλτι από όπου σκόραρε, αυτό είναι αρκετά σπάνιο, αλλά είναι σημαντικό να κάνει. Ναι, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Έδειχνε εξαιρετικά φρέσκος, κάτι που μάλλον δεν προκαλεί έκπληξη γιατί δεν έπαιξε τώρα χιλιάδες λεπτά τις τελευταίες εβδομάδες. Σε γενικές γραμμές, η απόδοση ήταν απλά καλή. ”

Για την παρουσία του Nunez στα άκρα:

“ Μπορεί να παίξει εκεί, δεν υπάρχει αμφιβολία. Επομένως, για εμάς είναι απλώς σημαντικό να έχουμε διαφορετικές ευκαιρίες. Όταν ξεκινάμε έτσι, όπως ξεκινάμε σήμερα, προφανώς αν τότε δύο παίκτες που πιθανότατα πέφτουν λίγο περισσότερο στη θέση 10, αλλά αν έχεις τον Dom από την άλλη πλευρά και τον Joey που προσφέρει, τότε αυτά τα τρεξίματα είναι πίσω, τότε είναι όλα καλά πάλι. Για τον Darwin δεν έχει σημασία αν ξεκινάει στο κέντρο ή αριστερά. Νόμιζα ότι τα πήγε πολύ καλά απόψε. Οπότε αμύνθηκε από εκείνη την πλευρά, ήταν και πάλι μια καλός, οπότε μου άρεσε αυτό. ”

“ Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν είναι τόσο κακό, αλλά επειδή πρέπει να μιλάμε κάθε μέρα για εμάς, φτιάχνετε ιστορίες και ξαφνικά ενώ όλα είναι μια χαρά μετά από ένα 0-0 ξεκινάμε συζητώντας ποιος δεν σκοράρει και η πρώτη γραμμή δεν σκοράρει και τέτοια πράγματα. Αν διάβαζα όλα αυτά τα πράγματα, μερικές φορές μου λένε κάτι τέτοιο και μετά κοιτάζω τους τίτλους και απλώς σκέφτομαι: «Θεέ μου. Πραγματικά νιώθω για όλους σας ότι πρέπει να φτιάξετε αυτές τις ιστορίες». ”

Για την κλήρωση με τη Fulham:

“ Φαίνεται ότι θα είναι δύο θεαματικά παιχνίδια – το τελευταίο ήταν αρκετά θεαματικό. Μιλήσαμε για αυτό και πριν από το παιχνίδι με τον David, η Fulham είναι πολύ καλά στημένη, κάτι που νιώσαμε εδώ, κάτι που ένιωσε και η West Ham λίγες μέρες αργότερα. Ήταν πραγματικά άτυχοι, θα έλεγα, απέναντι στη Newcastle. ”

“ Το είδα λίγο με την κόκκινη κάρτα – θα μπορούσαμε να το είχαμε δει διαφορετικά, για να είμαι ειλικρινής. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα έδινα αυτή την κόκκινη κάρτα, για να είμαι ειλικρινής, ξέρω πώς φαίνεται την πρώτη στιγμή, αλλά μετά την κοιτάς ξανά και μάλλον δεν θα την έδινα. Αλλά είναι πολύ δυνατή, για να είμαι ειλικρινής, πολύ καλή ομάδα και θέλουν να πάνε και στο Wembley, οπότε θα το νιώσουμε. Έχουμε μερικές εβδομάδες μέχρι να τα παίξουμε, σωστά; Δύο, τρεις εβδομάδες; ”

Οι Reds με πέντε γκολ στα ημιτελικά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com