Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gary Neville: «Χειρότερη ατμόσφαιρα όλων των εποχών στο Anfield!»

Gary Neville: «Χειρότερη ατμόσφαιρα όλων των εποχών στο Anfield!»

Παρά το γεγονός ότι το Anfield φιλοξένησε το μεγαλύτερο ντέρμπι στον κόσμο, ο Gary Neville δήλωσε ότι ήταν «ο πιο ήσυχος» κόσμος που έχει δει ποτέ εκεί απέναντι στη Man Utd.

Παρόλο που οι οπαδοί της Liverpool ήταν αρχικά έτοιμοι για το παιχνίδι, η μουντή ποιότητα του παιχνιδιού ήταν ένας από τους μυριάδες παράγοντες που είδαν πολλούς από τους 57.158 παρευρισκόμενους να μην καταφέρνουν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα αντάξια στην δυναμική των οπαδών της Liverpool, κάτι που χαροποίησε των Gary Neville.

Αν και ο ειδήμων είναι οπαδός και θρύλος της Man Utd, είναι γνωστό ότι επαινεί την ατμόσφαιρα του Anfield, αλλά στο Sky χαρακτήρισε το παιχνίδι ως «το χειρότερο» που έχει «δει ποτέ στο Anfield σε αγώνα Liverpool εναντίον Man United».

Ο αγώνας ξεκίνησε και το Anfield ήταν «αισθητά πιο δυνατό» σύμφωνα με τον δημοσιογράφο David Lynch. Ωστόσο, καθώς προχωρούσε το πρώτο ημίχρονο, ο θόρυβος έπεσε και δεν έφτασε ποτέ στα ύψη που ξέρουμε ότι μπορεί να φτάσει.

Μετά τον αγώνα, ο Neville δήλωσε: «Πάντα έλεγα κολακευτικά λόγια για τους οπαδούς της Liverpool. Είναι ο μεγαλύτερος κόσμος που είχαν εδώ τα τελευταία 60 ή 70 χρόνια (τα 60 χρόνια είναι ακριβή), αλλά είναι ο πιο ήσυχος κόσμος που έχω δει σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρω τι τους έπιασε σήμερα. Νομίζω ότι ίσως υπήρχε λίγη υπερβολική αυτοπεποίθηση πριν από το παιχνίδι – οι άνθρωποι φορούσαν χριστουγεννιάτικες μπλούζες με το 7-0 και τέτοια πράγματα», είπε κοιτάζοντας τον ένοχο Jamie Carragher που δεν μπόρεσε να μην γελάσει.
«Όταν είσαι με αυτό το συναίσθημα όλη την εβδομάδα- κάποιοι από τους παίκτες έχουν μείνει πίσω από το ευρωπαϊκό ταξίδι- όλος ο θόρυβος για το πώς η Manchester Utd θα διαλυθεί στο Anfield – απλά μερικές φορές ίσως διαρρέει μέσα σου λίγο. Ίσως λίγο από αυτό να περνάει στο κοινό».

Είναι σαφές ότι η ατμόσφαιρα του Anfield δεν είναι στα καλύτερά της αυτή τη στιγμή και το γιατί είναι μια τεράστια συζήτηση για μια άλλη φορά, αλλά η ανέμπνευστη απόδοση της ομάδας μετά το πρώτο 20λεπτο δεν βοήθησε καθόλου. Με έναν δύσκολο προημιτελικό του League Cup απέναντι στη West Ham και ένα κρίσιμο παιχνίδι της Premier League απέναντι στην Arsenal, τόσο οι παίκτες όσο και οι οπαδοί πρέπει να διασφαλίσουν ότι θα είναι στην κορυφή του παιχνιδιού τους αυτή την εβδομάδα.

Gary Neville: «Χειρότερη ατμόσφαιρα όλων των εποχών στο Anfield!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com