Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν με ενδιαφέρει τώρα η μάχη του τίτλου»

Klopp: «Δεν με ενδιαφέρει τώρα η μάχη του τίτλου»

Την δική του ειλικρινή απάντηση όσο αφορά τη μάχη του φετινού τίτλου της Premier League έδωσε ο Jürgen Klopp, μιλώντας μετά το 0-0 των Reds με την Manchester United στο Anfield το απόγευμα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα ο Γερμανός τεχνικός για τη μάχη του τίτλου, είπε:

“ Δεν θα μπορούσε να με ενδιαφέρει πραγματικά, για να είμαι ειλικρινής. Είμαι χαρούμενος που βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμαστε και δεν ξέρω γιατί ανοίγουμε αυτή τη συζήτηση, τόσο νωρίς. Είναι Δεκέμβριος, είναι η πιο δύσκολη περίοδος του χρόνου. Όλοι πρέπει να το ξεπεράσουν με κάποιο τρόπο, όλοι πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να το ξεπεράσουν. Όταν είσαι ακόμα στους αγώνες κυπέλλου, τότε αυτό δεν κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Η Arsenal έχει μια εβδομάδα άδεια, παίζουμε μεσοβδόμαδα με τη West Ham, που δεν είναι φιλικό παιχνίδι προφανώς – είναι προημιτελικός. Όλο αυτό είναι δύσκολο. ”

“ Λοιπόν, ας το ξεπεράσουμε και ας ανοίξουμε τα μάτια μας ξανά τον Απρίλιο και να ρίξουμε μια ματιά που βρίσκεστε και τότε θα είμαι πολύ χαρούμενος που θα το συζητήσω, απολύτως. Δεν είμαι νευρικός ή οτιδήποτε άλλο επειδή δεν κερδίσαμε σήμερα ή τέτοια πράγματα, αλλά όλοι πρέπει να μάθουμε ξανά να αντιμετωπίζουμε την κατάσταση. Λοιπόν, τώρα βρισκόμαστε εδώ που είμαστε και τώρα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν θα βγάλουμε αρνητικά από αυτό – ότι σε ένα παιχνίδι πιστεύουμε ότι ίσως έπρεπε να το είχαμε κερδίσει. ”

“ Είμαστε ακριβώς εκεί που ανήκουμε λόγω των εμφανίσεων που είχαμε. Πραγματικά, το εννοώ, μπορείτε να συζητήσετε και να γράψετε ό,τι θέλετε και ειλικρινά το εννοώ, απλά δεν το καταλαβαίνω πραγματικά. Αν μιλάτε για εμάς και πείτε ότι οι εμφανίσεις σε στιγμές δεν είναι τόσο πειστικές, αυτή είναι η δουλειά μου να δω τους τομείς στους οποίους πρέπει να βελτιωθούμε και το γνωρίζουμε αυτό. Φυσικά μπορούμε να βελτιωθούμε και τώρα βρισκόμαστε ξαφνικά σε μια κατάσταση όπου απογοητευόμαστε πραγματικά – όπως είμαστε εμείς – όταν φέρνεις ισοπαλία εναντίον της United. Είναι λίγο περίεργο αλλά έτσι είναι. Όλα εντάξει, είμαστε στη θέση που ανήκουμε και από εδώ πάμε και θα δούμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Έχουμε και τους τραυματισμούς μας – κανείς δεν μιλάει για τους τραυματισμούς μας, αλλά τους έχουμε ακόμα και δεν βοηθάει, ειδικά με τον αριθμό των αγώνων. Θα είναι πραγματικά δύσκολο. Τα αγόρια μου για μένα σήμερα έμοιαζαν σαν να είναι πραγματικά έτοιμα. ”

“ Για σήμερα, αν λάβουμε τα σωστά πράγματα από αυτό το παιχνίδι, τότε αυτό ήταν ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι, επειδή, όπως είπα, η πίεση ψηλά ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε παίξει με αυτό το ρόστερ. Απόψε ήμασταν επί στις θέσεις μας από το πρώτο σφύριγμα, κάτι που είναι επίσης πολύ σημαντικό. Όλα αυτά είναι θετικά, αλλά όταν είσαι τόσο έντονος και μετά παίρνεις τις σωστές και ήρεμες αποφάσεις στις αποφασιστικές στιγμές είναι ένα άλλο βήμα. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. ”

Δύο χαμένοι βαθμοί για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com