Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θέλω να δω ένα ξεχωριστό παιχνίδι την Κυριακή»

Klopp: «Θέλω να δω ένα ξεχωριστό παιχνίδι την Κυριακή»

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε την συνέντευξη τύπου του ενόψει του Κυριακάτικου εντός έδρας παιχνιδιού με την Manchester United για την Premier League.

Ο Γερμανός προπονητής μίλησε για τον αγώνα της Κυριακής:

“ Το 7-0 που είδαμε πέρυσι εκείνη την ημέρα ήταν ένα παράξενο αποτέλεσμα που συμβαίνει μια φορά στη ζωή. ”

“ Και αν βοηθήσει κάποιον για το επόμενο παιχνίδι, είναι η ομάδα που έχασε 7-0 και όχι η ομάδα που κέρδισε 7-0, αυτό είναι άλλο πράγμα. Αν τα λάβετε όλα από υπόψη, τότε απλώς παίζουμε έναν αγώνα ποδοσφαίρου ενάντια στον αντίπαλο, τον ιστορικό αντίπαλο, της Liverpool FC, εντός έδρας στο Anfield. ”

“ Αυτό πρέπει να το κάνει ένα ξεχωριστό παιχνίδι και αυτό θέλω να δω από εμάς: ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Να κατανοήσουμε πραγματικά την κατάσταση και δώσουμε τα πάντα – αυτό είναι το μόνο που χρειάζομαι. ”

Ρωτήθηκε για το αν οι ανατροπές βοηθούν στην ψυχολογία:

“ Ναι μάλλον βοηθά. ”

“ Στην αρχή [της σεζόν] ήξερα ότι έχουμε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα. Φέραμε πολύ καλά και λίγα αγόρια, και στην πραγματικότητα τα αγόρια που ήταν εδώ ξέραμε όλοι πόσο καλά μπορούν να είναι. Αυτό λοιπόν ήταν προφανές από πολύ νωρίς. ”

“ Τι είναι όμως αυτό; Πείτε μου μια ομάδα της Premier League που δεν είναι καλή, απλώς δεν υπάρχει. Ειδικά αν παλεύεις για την πρώτη τετράδα, είναι όλοι εξαιρετικοί, οπότε αυτό πρέπει να είσαι. ”

“ Είχαμε μια καλή προετοιμασία, μια μεγάλη προετοιμασία και δεν προπονηθήκαμε ούτε μία φορά σε 10 εναντίον 11 και έπρεπε να το παίζουμε σχεδόν για τα πρώτα πέντε παιχνίδια όλη την ώρα! Το κάναμε πολύ καλά και ναι, αυτό φέρνει μια ομάδα μαζί προφανώς. ” Είπε ο Klopp.

“ Αυτό βοηθάει τη διαδικασία σίγουρα αν το ξεπεράσεις. Αν δεν το ξεπεράσεις, είναι στην πραγματικότητα, συμβαίνει το αντίθετο. Αλλά το ξεπεράσαμε και αυτό ήταν εξαιρετικά χρήσιμο. ”

“ Πέρασε λίγος καιρός, γνωριζόμαστε πολύ καλύτερα. Είναι ακόμα νέα ομάδα, αλλά γνωριζόμαστε πολύ καλύτερα και μου αρέσουν τα βήματα που κάνουμε. Θα είναι πάντα αρκετά μεγάλα; Δεν ξέρω ακόμα, πρέπει να το δούμε. ”

“ Αλλά μέχρι στιγμής μπορώ να δω την εξέλιξη και αυτό είναι που πραγματικά χρειάζομαι για να καταλάβω πού θα μπορούσαμε να καταλήξουμε. Αλλά αυτό δεν είναι δυνατό αυτή τη στιγμή λόγω των πραγμάτων που είπα πριν. ”

Αν η ομάδα έχει ήδη δείξει τις δυνατότητες της:

“ Ναι, σίγουρα σε στιγμές. ”

“ Ποια είναι η πραγματική δυνατότητα; Είναι αυτό που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή; Ή είναι αυτό που μπορείτε να κάνεις σε τρία ή τέσσερα χρόνια συνεργασίας; Για το τι μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή, το είδαμε σε στιγμές. ”

“ Και είδαμε και τα προβλήματα. Αυτό είναι ξεκάθαρο όταν έχεις μια νέα ομάδα μαζί, και είναι μια νέα ομάδα: νέοι παίκτες και διαφορετικοί ρόλοι για άλλους παίκτες, έτσι είναι. Είναι πάντα ξεκάθαρο ότι χρειάζεται χρόνος για να βρούμε κάποια σταθερότητα, αυτό μας έλειπε σε στιγμές. Αυτή είναι η αλήθεια. ”

“ Αλλά στο τέλος μέχρι τώρα λειτούργησε με κάποιο τρόπο και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Δεν έχουμε βρεθεί ως ομάδα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο [ακόμα]. Ποτέ δεν είχαμε Δεκέμβριο μαζί, επιτρέψτε μου να το πω έτσι, και ο Δεκέμβρης στο αγγλικό ποδόσφαιρο είναι ο πιο δύσκολος μήνας. Και εδώ πρέπει τώρα να δείξουμε πόσο μακριά είμαστε με αυτό. ”

“ Ξέρω όταν στις αρχές Δεκεμβρίου είσαι στην κορυφή του πίνακα, οι άνθρωποι αρχίζουν να σκέφτονται διαφορετικά πράγματα, προφανώς δεν το κάνουμε. Είμαι τουλάχιστον πάρα πολύ καιρό στη δουλειά για να μην το κάνω. ”

“ Είναι καλύτερο από το να είσαι 18ος ή 20ος, αλλά είναι ακόμα μια θέση προς το παρόν και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε εξαιρετικά σκληρά και αυτό είναι τόσο δύσκολο όταν δεν έχεις πραγματικό χρόνο για ανάρρωση, αλλά πρέπει να το κάνεις ούτως ή άλλως. ”

Για τα 3 συνεχόμενα ματς στο Anfield:

“ Αν δεν χρειάζεται να ταξιδέψουμε είναι καλύτερα, και αν έχεις το Anfield στο πλευρό σου είναι επίσης καλύτερα, σίγουρα. Αλλά θα χρειαστούμε το Anfield, σίγουρα, γιατί είναι πολύ δύσκολο και όλα είναι μεγάλα παιχνίδια. ”

“ United και Arsenal, μεγάλα παιχνίδια. Η West Ham είναι ένας προημιτελικός, ένα μεγάλο παιχνίδι. Η Boxing Day είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Είναι καλύτερο από ό,τι και τα τέσσερα αυτά παιχνίδια να ήταν εκτός έδρας παιχνίδια, σίγουρα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο έργο. ”

Νίκη για παραμονή στην κορυφή θέλει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com