Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Μπορούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό φέτος»

Salah: «Μπορούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό φέτος»

Ο Mo Salah στις δηλώσεις του μετά την παραλαβή του βραβείου του παίκτη του μήνα Νοεμβρίου μίλησε για τις δυνατότητες της φετινής ομάδας, τα 200 γκολ που έφτασε, αλλά και την αγαπημένη του στιγμή από τον περασμένο μήνα.

Αρχικά για το βραβείο που κέρδισε, είπε:

“ Είναι καλό να κερδίζεις αυτό το βραβείο, πάντα. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε παιχνίδια και να βάζουμε γκολ για την ομάδα, σίγουρα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. ”

Για την πιο σημαντική στιγμή του Νοεμβρίου:

“ Πιθανότατα το ματς με τη City γιατί ήμασταν πίσω με 1-0 και καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ και να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι, οπότε νομίζω ότι θα έλεγα αυτό. ”

“ Το να σκοράρεις γκολ είναι επίσης καλό, αλλά σε αυτόν τον μήνα θα μπορούσε να είναι αυτή η ασίστ για τον Trent. ”

Για τα 200 γκολ που συμπλήρωσε:

“ Είναι υπέροχο να σκοράρεις 200 γκολ για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είχαμε μια μικρή γιορτή μετά το παιχνίδι με την ομάδα αλλά και με την οικογένειά μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό. ”

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

“ Έχω πει πριν οτι μπορούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό [αυτή τη σεζόν], απλά πρέπει να πιστέψουμε και να προπονηθούμε σκληρά και θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν χρειάζεται να πιέζουμε πολύ τον εαυτό μας, απλά πρέπει να παίξουμε τα παιχνίδια και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. ”

“ Πρέπει να παίζουμε ένα παιχνίδι κάθε φορά, [αυτή την εβδομάδα] πρέπει να επικεντρωθούμε πρώτα στο Europa League και μετά θα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τη Manchester United. Πρέπει να κάνουμε ένα παιχνίδι τη φορά. ”

Ο Mo Salah πανηγυρίζει εναντίον της Brentford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com