Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έξαλλος Hodgson με van Dijk και την κόκκινη κάρτα της Palace!

Έξαλλος Hodgson με van Dijk και την κόκκινη κάρτα της Palace!

Ο Roy Hodgson ήταν ολοφάνερα απογοητευμένος από τα όσα επέφεραν την αποβολή του Jordan Ayew στο χθεσινό παιχνίδι της Liverpool στην έδρα της Crystal Palace.

Στη συνέντευξη τύπου του μετά το παιχνίδι αλλά και στο flash interview που παραχώρησε στο TNT Sports, o προπονητής των Eagles δήλωσε δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά του Virgil van Dijk στη φάση της πρώτης κίτρινης κάρτας του Ayew, ενώ ανέφερε ότι θεωρεί άδικη τη δεύτερη κάρτα που δέχτηκε ο παίκτης του.

Οι κυριότερες δηλώσεις του 76χρονου coach της Palace και πρώην των Reds για το θέμα ήταν οι εξής:

Πέρα από την αποβολή, με την οποία διαφωνώ κάθετα από κάθε άποψη, είμαι πολύ απογοητευμένος που ο Virgil van Dijk κλώτσησε τη μπάλα προς το μέρος του Jordan Ayew στη φάση της πρώτης του κίτρινης κάρτας.»

«Ο van Dijk εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να τον φορτώσει με μία κίτρινη κάρτα, κλωτσώντας τη μπάλα πάνω του από κοντινή απόσταση. Αυτό είναι πολύ απογοητευτικό.»

«Θεωρώ ότι όταν είσαι η Liverpool, δε χρειάζεσαι από παίκτες της ποιότητας και του status του van Dijk να προσπαθούν να φορτώσουν τον αντίπαλο παίκτη με μία κάρτα.»

«Στη φάση της δεύτερης κίτρινης κάρτας υπήρξε ένα τάκλιν. Δεν μπορώ να πάρω όρκο αν ήταν φάουλ ή όχι. Ακόμα όμως και αν θεωρηθεί φάουλ, κατά τη γνώμη μου δεν ήταν για κίτρινη κάρτα.»

«Οπότε, το να αναγκαζόμαστε να παίξουμε με 10 παίκτες στα τελευταία 15-20 λεπτά, σε ένα παιχνίδι που το αντιμετωπίσαμε πολύ καλά μέχρι εκείνη τη στιγμή, ήταν πολύ σκληρό, και σίγουρα όχι κάτι που μας άξιζε, με βάση όσα είχαμε κάνει μέχρι τότε.»

Καθόλου σύμφωνος με την αποβολή του Jordan Ayew o Roy Hodgson.
Καθόλου σύμφωνος με την αποβολή του Jordan Ayew o Roy Hodgson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com