Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Elliott για το γκολ του και τη νίκη επί της Palace

Ο Elliott για το γκολ του και τη νίκη επί της Palace

Ο Harvey Elliott πανηγυρίζει το γκολ του στο Selhurst Park.

Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ της αναμέτρησης του Σαββάτου με την Crystal Palace, Harvey Elliott με δηλώσεις του στο site της ομάδας σχολίασε τόσο το τέρμα που πέτυχε, όσο και το διπλό των Reds στην έδρα των Eagles.

Αρχικά για το γκολ του είχε να πει:

“ Ο αγώνας συνέχισε να ανοίγει όμορφα για μένα, έκανα μερικές επαφές και ήμουν μέσα και γύρω από την περιοχή και απλώς σκέφτηκα, «Γιατί όχι;» και απλά το σούταρα! ”

“ Την είδα να χτυπάει στα δίχτυα και το επόμενο πράγμα ήξερα ότι έπεσα στα γόνατα! Ήταν υπέροχο συναίσθημα για μένα, αλλά τώρα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να συνεχίσουμε να εκμεταλλευόμαστε αυτές τις ευκαιρίες και να συνεχίσουμε να σκοράρουμε. ”

Για το διπλό της ομάδας:

“ Δεν θα είναι όλα λάμψη, μερικές φορές πρέπει να κάνουμε τη βρώμικη δουλειά και νομίζω ότι αυτό κάναμε. ”

«Αμυνόμαστε ως ομάδα και κάνουμε επίθεση ως ομάδα για να πάρουμε αυτά τα αποτελέσματα και για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε σε αυτό το πρωτάθλημα πρέπει να κάνουμε τη βρώμικη δουλειά. ”

“ Αλλά για άλλη μια φορά πιστεύω ότι δείξαμε αυτή την ανθεκτικότητα και την αποφασιστικότητα να επιστρέψουμε, ειδικά με τους οπαδούς μας που είναι πάντα πίσω μας. ”

“ Είναι υπέροχο να έχουμε τέτοιους υποστηρικτικούς οπαδούς και να μας επευφημούν σε όλο το παιχνίδι, και ελπίζουμε ότι τους στείλαμε όλους χαρούμενους στο σπίτι.”

Ο Harvey Elliott χάρισε το διπλό στην ομάδα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com