Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Το πιο σημαντικό είναι η νίκη»

Salah: «Το πιο σημαντικό είναι η νίκη»

Ιστορία έγραψε ο Mo Salah το Σάββατο, αφού έφτασε τα 200 γκολ με τη Liverpool και βοήθησε παράλληλα στην ανατροπή της ομάδας και στην επικράτηση με σκορ 1-2 της Crystal Palace στο Λονδίνο.

Ο Αιγύπτιος άσος στις δηλώσεις του στο TNT Sports ανέφερε:

“ Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι. ” Σημείωσε ο Mo Salah.

“ Ήταν πολύ δύσκολο σήμερα, αλλά, φυσικά, όταν κερδίζεις και σκοράρεις, είναι υπέροχο συναίσθημα. Είμαι χαρούμενος για το ρεκόρ και επίσης χαρούμενος που η ομάδα κέρδισε το παιχνίδι. ”

“ Βλέπω τη νοοτροπία σαν να συνεχίζουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος, και αυτό κάναμε σε αυτό το παιχνίδι, το τελευταίο παιχνίδι και το προηγούμενο παιχνίδι. Είναι κάτι θετικό που παίρνουμε από αυτό. ”

“ Φυσικά έχουμε μια καινούργια ομάδα τώρα γιατί υπάρχουν έξι, επτά νέοι παίκτες στην αρχική ενδεκάδα. Απλώς πρέπει να τους δώσουμε τις συμβουλές μας – εγώ, ο Virgil και τα παιδιά. Μαθαίνουν πολλά και είναι πολύ καλά παιδιά και απλά μπορούν να μάθουν. ”

“ Πιστεύω ότι από το 2019, νομίζω ότι υπάρχουν ομοιότητες, αλλά, φυσικά, και τα άλλα παιδιά καταφέρνουν πολλά – πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό φέτος. ”

Ο Mo Salah σουτάρει για να σημειώσει το 200ο γκολ του με τη φανέλα της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com