Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα λείψει για μήνες ο Joel Matip

Θα λείψει για μήνες ο Joel Matip

Σοβαρό πλήγμα στη Liverpool με τον Joel Matip, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο στόπερ της ομάδας θα λείψει για τους επόμενους μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους, λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Fulham στο Anfield.

Το πρόβλημα του 32χρονου είναι στους συνδέσμους του δεξιού γονάτου του και θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης πολλές εβδομάδες και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο τραυματισμός φάνηκε από την πρώτη στιγμή πως ήταν αρκετά σοβαρός, κάτι που επαληθεύτηκε και από τις εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης.

Ο Matip έπαιρνε φανέλα βασικού στα περισσότερα ματς της Premier League από τον Jürgen Klopp και απόψε το βράδυ στο Bramall Lane θα τον αντικαταστήσει ο Ibou Konate, ενώ θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του με τον σύλλογο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί, μετά και από τη συγκεκριμένη δυσάρεστη εξέλιξη.

Είναι ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμούς αμυντικού για τη Liverpool τη φετινή σεζόν, μετά από εκείνον του Andy Robertson στον ώμο κατά την παρουσία του στην εθνική Σκωτίας τον Οκτώβριο, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει τον Ιανουάριο στις προπονήσεις.

Χάνουν για μεγάλο διάστημα και τον Joel Matip οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com