Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Marco Silva: «O Τσιμίκας έκανε φάουλ στον De Cordova-Reid στο 4-3»

Marco Silva: «O Τσιμίκας έκανε φάουλ στον De Cordova-Reid στο 4-3»

Για την ατυχία της Fulham ως παράγοντα που συνετέλεσε στην ήττα της στο Anfield έκανε λόγο ο Marco Silva, στεκόμενος παράλληλα στα εκπληκτικά γκολ της Liverpool.

Ο προπονητής των Cottagers εξήρε την ομάδα του για την επιτυχημένη εκτέλεση του τακτικού της πλάνου στο χθεσινό παιχνίδι, εκφράζοντας την άποψη ότι δεν άξιζε να φύγει με άδεια χέρια.

Οι κύριες δηλώσεις του Πορτογάλου στο BBC Sport ήταν οι εξής:

«Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες. Ο τρόπος που παίξαμε, το πνεύμα μας, ο τρόπος που κοντράραμε τη Liverpool.»

«Ήταν ένα φοβερό παιχνίδι. Εκπληκτικά γκολ κάθε φορά. Δε συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο. Εκείνοι πέτυχαν 4 γκολ από μακρινή απόσταση, αλλά περισσότερο με ικανοποίησε ο τρόπος που αντιδράσαμε μετά από κάθε γκολ.»

«Για μένα σίγουρα δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Ακόμα και αν κοιτάξεις το πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πολύ πιο κοντρολαρισμένοι και κερδίζαμε συχνά τη μπάλα από τη Liverpool. Εκείνοι δε δημιούργησαν πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Εκτός από τα καταπληκτικά γκολ που σκόραραν, δε θυμάμαι να είχαν ούτε μία μεγάλη ευκαιρία.»

Έπειτα πέρασε στο δεύτερο γκολ του Alexander-Arnold, που έκρινε το παιχνίδι:

«Δεν αξίζαμε το τέταρτο γκολ που δεχτήκαμε. Όταν έγινε η σέντρα από τον Darwin, Ο Bobby (σ.σ. De Cordova-Reid) προσπαθεί να βρει τη μπάλα στον αέρα και ο Τσιμίκας πέφτει πάνω του. Ο διαιτητής θα έπρεπε να το είχε δει. Δε θέλω όμως να πάω προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλω να μείνω στα θετικά του παιχνιδιού.»

Klopp και Marco SIlva στο Anfield.
Klopp και Marco SIlva στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com