Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τέτοιες ανατροπές μόνο η Liverpool!!

Τέτοιες ανατροπές μόνο η Liverpool!!

Εντός έδρας νίκη σε θρίλερ για τη Liverpool, η οποία έκανε επική ανατροπή στο φινάλε με 4-3 τη Fulham στο Anfield, με το νικητήριο γκολ να έρχεται από τον Alexander-Arnold μπροστά στο Kop.

Σκόρερ για τους Reds οι Trent Alexander-Arnold, Wataru Endo και Alexis Mac Allister.

Ένα αποτέλεσμα που κρατά την ομάδα κοντά στην κορυφή, αλλά δείχνει και την ανάγκη για μεγαλύτερη αμυντική σταθερότητα και σοβαρότητα.

Α’ Ημίχρονο: Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και επιθετική τριάδα αποτελούμενη από τους Salah, Diaz και Nunez.

Μόλις στο 3ο λεπτό ήρθε η πρώτη καλή στιγμή των Reds με σουτ του Diaz και επέμβαση του Leno.

Στο 8’ οι Reds σκόραραν με τον Salah, έπειτα από πρώτο εκτός περιοχής σουτ του Szoboszlai και δεύτερη προσπάθεια του Diaz από το rebound στην απόκρουση του Leno, ωστόσο ο Κολομβιανός ήταν οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε.

Η ομάδα του Klopp, όπως αναμενόταν συνέχισε να έχει το πάνω χέρι και στο 20’ πήρε προβάδισμα με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Trent Alexander-Arnold, ο οποίος βρήκε δίχτυα φια δεύτερο συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα, για να γράψει το 1-0!

Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήταν όμως σχεδόν άμεση, καθώς με την πρώτη τους καλή στιγμή σκόραραν για το 1-1, μετά από λάθος του Matip και σέντρα του Pereira για τον Wilson, ο οποίος βγήκε μπροστά από τον Trent και σκόραρε κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Στο 32’ ο Robinson από πλευράς Fulham σούταρε με το αριστερό εκτός περιοχής, με την μπάλα να κοντράτει και να περνάει λίγο έξω από το δοκάρι του Kelleher.

Το προβάδισμα των Reds ανακτήθηκε στο 38ο λεπτό και μάλιστα ξανά με υπέροχο τρόπο. Ο Αργεντίνος εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη κεφαλιά του Jimenez και σούταρε από μακρινή απόσταση, με την μπάλα να καταλήγει στο παραθυράκι του Leno για το 2-1!

Όπως όμως συνέβη και μετά το 1-0, η Fulham απάντησε, ισοφαρίζοντας αυτή τη φορά σε 2-2 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο Jimenez πήρε μετά από εκτέλεση κόρνερ την πρώτη κεφαλιά, για να σκοράρει ο Tete από κοντά, ο οποίος δεν ήταν εκτεθειμένος όπως διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο του VAR. Μεγάλη ευθύνη στη φάση φέρει ο Kelleher, ο οποίος είχε άσχημη αντίδραση, στην προσπάθεια του να αποκρούσει στο 45+5’.

Λίγες στιγμές αργότερα οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ξανά, με τον Ream, έπειτα από νέα ασταθή απόκρουση του Kelleher, όμως αυτή τη φορά ο αμυντικός της Fulham ήταν οφσάιντ και το 2-2 παρέμεινε, παρά και την καλή ευκαιρία που έχασε ο Salah λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους.

Β’ Ημίχρονο: Η Liverpool ξεκίνησε και στο δεύτερο μέρος με διάθεση για να βρει ένα γκολ, το οποίο δεν ήρθε στις πρώτες τις δύο ευκαιρίες στο 51’ και στο 52’ και τα δύο δυνατά μακρινά σουτ του Szoboszlai.

Το γκολ όμως δεν ήρθε ούτε στο επόμενο λεπτό, όταν οι Reds βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση και ο Salah βρήκε τον Nunez, με την προσπάθεια του Ουρουγουανού να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Leno.

Η λύση δεν ήρθε ούτε από τον Luis Diaz στο 58’, με την Fulham να απαντά αμέσως μετά, αλλά στην ευκαιρία αυτή τη φορά, με πλασέ του Pereira, έπειτα από ατομική του προσπάθεια.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Salah βρήκε και πάλι τον Nunez με έξυπνο τρόπο, βγάζοντας τον μόνο του απέναντι στον Leno, όμως το τελείωμα του Darwin ήταν απογοητευτικό.

Στο 65’ ήρθαν οι πρώτες αλλαγές από τον Klopp, με τους Mac Allister και Szoboszlai να αφήνουν τις θέσεις τους, στους Gakpo και Joe Gomez, κάτι που έφερε τον Alexander-Arnold στη μεσαία γραμμή στη συνέχεια του αγώνα και στο 68’ υπήρξε αναγκαστική αλλαγή, με τον Konate να αντικαθιστά τον τραυματία, Matip.

Η ασφυκτική πίεση της Liverpool συνεχίστηκε και μετά τις 3 αλλαγές, με τις τελικές ωστόσο των Diaz και Gravenberch να μην είναι αρκετές για να έρθει το γκολ, ενώ ούτε η Fulham μπόρεσε να σκοράρει για τρίτη φορά με τον Robinson στο 78’.

Το 2-3 ήρθε για τη Fulham στο 80’, όταν οι αλλαγές της συνδυάστηκαν άψογα, η Κόκκινη άμυνα δεν αντέδρασε καθόλου, με τον Cairney να σεντράρει για τον De Cordova-Reid και εκείνος να παίρνει την κεφαλιά πάνω από τον Τσιμίκα.

Αμέσως μετά το γκολ, πέρασε στο ματς ο Endo αντί του Gravenberch και στο 83’ οι Diaz και Salah έχασαν απίστευτη διπλή ευκαιρία, με την δεύτερη να είναι σε κενή εστία.

Εν τέλει ήταν ο Endo εκείνος που ισοφάρισε με υπέροχο εκτός περιοχής τέρμα στο 87’ για τη Liverpool, με τον Leno να μην έχει αντίδραση και το 3-3 να είναι γεγονός.

Η Liverpool δεν σταμάτησε όμως εκεί και αμέσως μετά την ισοφάριση, γύρισε το ματς! Ο Gakpo σούταρε πρώτος, ο Leno το έβγαλε, η άμυνα της Fulham απομάκρυνε, με την μπάλα να καταλήγει στον Trent και εκείνος με ένα άρτιο δεξί σουτ εντός περιοχής έγραψε το 4-3!!

Liverpool: Kelleher; Alexander-Arnold, Matip (Konate 69′), Van Dijk, Τσιμίκας; Mac Allister (Gomez 65′), Szoboszlai (Gakpo 65′), Gravenberch (Endo 83′); Salah, Diaz, Nunez

Πάγκος: Adrian, Quansah, Elliott, Jones, Doak

Fulham: Leno; Tete (Castagne 75′), Ream, Bassey, Robinson; Reed, Palhinha; Wilson (Willian 62′), Pereira (Cairney 62′), Iwobi (De Cordova-Reid 75′); Jimenez

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στη Sheffield United.

Η γκολάρα του Mac Allister για το 2-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com