Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ανατροπή επί της Fulham

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ανατροπή επί της Fulham

Για την σπουδαία ανατροπή που έκανε η ομάδα του νωρίτερα σήμερα το απόγευμα κόντρα στη Fulham και στη νίκη με σκορ 4-3 που πήρε, μίλησε ο Jürgen Klopp, ενώ έκανε αναφορά και στον Trent Alexander-Arnold.

Για την ανατροπή και το τελικό αποτέλεσμα ανέφερε αρχικά:

“ Η αίσθηση μετά το παιχνίδι ήταν εξαιρετική, για να είμαι ειλικρινής. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν λίγο διαφορετικά σε στιγμές. Είπα στα αγόρια μετά το παιχνίδι, το παιχνίδι έγινε όπως το είδαμε γιατί ήμασταν λίγο χαζοί. Ήμασταν πολύ δυνατοί, ξεκινήσαμε πολύ καλά, μου άρεσε πολύ, βάλαμε ένα γκολ. Στην πραγματικότητα δεν ξέρω, ξέχασα λίγο, αλλά, χρονικά, όταν [υπήρχε] η μεγάλη διακοπή επειδή ο Leno είχε το κόψιμο, τότε ακόμα παίζαμε, αλλά η άμυνα δεν ήταν πια τόσο καλή. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τη μπάλα πίσω ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, δεν το κάναμε, πέρασαν στο κέντρο, έφτασαν στην περιοχή. Είχαν την αντεπίθεση όταν σκόραραν με τον Harry και μετά το δεύτερο από το κόρνερ δεν έπρεπε να συμβεί ποτέ. Θα έπρεπε να είχαμε αμυνθεί, αλλά αρχικά δεν έπρεπε να συμβεί ποτέ το κόρνερ. Παίρνουν άλλο ένα κόρνερ σε παρόμοια κατάσταση και σκοράρουν ξανά, αλλά αυτή τη φορά ακυρώθηκε. Γι’ αυτό είπα στα παιδιά στο ημίχρονο, ότι αυτό το αποτέλεσμα [2-2] δεν πρέπει να είναι έτσι. ”

“ Βγαίνοντας [για το δεύτερο ημίχρονο] η Φούλαμ ήταν προφανώς τώρα ένας διαφορετικός αντίπαλος γιατί κατάλαβαν ότι ήταν ο τρόπος με τον οποίο μας πάει σήμερα, αλλά είχαμε ακόμα τις στιγμές μας. Ήμασταν άτυχοι με τον Darwin και το δοκάρι και άλλες καταστάσεις που μπορούσαμε να σκοράρουμε. Μετά έβαλαν το 3-2 και αυτό δεν το άξιξαν επίσης. ”

“ Το ποδόσφαιρο μερικές φορές είναι έτσι. Δεν είχαν 20 ευκαιρίες, αλλά είχαν αρκετές και ήταν αρκετά αποτελεσματικοί. Να δεχθούμε το 3-2 και μετά προφανώς ξεκίνησε η [τελική] περίοδος του ματς. Τώρα είναι εύκολο να το πούμε και δεν θα μάθουμε ποτέ (τι θα έλεγε σε διαφορετική περίπτωση), αλλά τελικά το αποτέλεσμα ήταν τέλειο, αλλά και μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε. Αλλάξαμε σύστημα μερικές φορές και αυτό λειτούργησε. Δεν είναι πάντα έτσι, αλλά σήμερα λειτούργησε και μετά καταλήγει σε ένα έντονο, διάστημα, έχουμε μια εντελώς ήρεμη κατάσταση – η μπάλα στον Μο, ο Μο στον Endo και ο εκείνος σουτάρει στη πάνω γωνία, εντελώς ελεύθερος . Πριν αυτό δεν συνέβη ούτε μια φορά. ”

“ Έτσι, έγινε το 3-3 και τότε προφανώς όλοι μπορούσαν να δουν ότι τα αγόρια ήθελαν περισσότερα και επειδή ήμασταν λίγο τυχεροί σήμερα το πήραμε. Εξαιρετική εμπειρία, θα έλεγα. Όλοι όσοι ήταν εδώ, δεν νομίζω ότι κανείς θα πίστευε ότι πριν από τον αγώνα Liverpool – Fulham ότι θα είναι ένα παιχνίδι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ στη ζωή τους. Αλλά καλώς ήρθε. Όποιος ήταν εδώ σήμερα δεν θα το ξεχάσει ποτέ στη ζωή του. ” Είπε ο Klopp.

Για την ποιότητα των τεσσάρων γκολ:

“ Έχω δει μερικά παιχνίδια, αλλά δεν είδα ποτέ ένα παιχνίδι με τόσα σπουδαία γκολ, για να είμαι ειλικρινής. Εννοώ ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Ήταν πραγματικά ανταγωνιστικό. Το φάουλ του Trent, απίστευτο. Ο Macca πριν από το παιχνίδι, μπορούσαμε να δούμε ότι το πόδι του είναι σωστό σήμερα. Ήταν στο ζέσταμα… Σκέφτηκα, «Ουάου, καλύτερα να το δοκιμάσεις!» – προφανώς το ίδιο σκέφτηκε. Του Wataru ήταν τόσο σημαντικό. μπήκε και αυτό ήταν πολύ καλό, πολύ καλό. Κέρδισε καθοριστικές μονομαχίες, σούπερ πάσες, κορυφαίο γκολ. Και μετά ο Trent το τελειώνει. Ειλικρινά, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είδα αυτή τη μπάλα να μπαίνει, μάλλον γύριζα το βλέμμα μου εκείνη τη στιγμή. Δεν το έχω ξαναδεί, αλλά όλα [ήταν] πολύ ξεχωριστά. ”

Για τον Trent Alexander-Arnold πρόσθεσε:

“ Δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να πω κάτι για αυτό. Κανείς δεν αμφιβάλλει για το πόσο πολύ σκέφτομαι για τον Trent. Παίζει εδώ από τότε που είμαι εδώ – περισσότερο, φυσικά τώρα, αλλά με την πρώτη ομάδα λίγο πολύ από τότε που είμαι εδώ. Η εξέλιξη είναι τρελή. Τις δεξιότητές του στο σουτ τις ξέραμε από πριν. Πριν από λίγο καιρό, νομίζω, σκόραρε με ένα φάουλ, οπότε δεν θα ήταν κακό να το κάνουμε καλύτερα – γι’ αυτό χρειαζόμαστε φάουλ σε αυτήν την περιοχή, δεν έχουμε τόσα πολλά. ”

“ Σήμερα ήταν πραγματικός ηγέτης στο γήπεδο – αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη βελτίωση, αν θέλετε. Γιατί ήταν εξαιρετικά έντονο, αλλά είχε μια άλλη ώθηση όταν τον βάλαμε λίγο περισσότερο μέσα στο ματς εκείνη τη στιγμή. Είναι τόσο συχνά σε αυτές τις θέσεις, δεν υπάρχει καμία αλλαγή πραγματικά. Είναι πολύ συχνά σε ημιδιάστημα στο κέντρο. Οπότε ήταν πολύ καλό. Αλλά ήταν πραγματικός ηγέτης στο γήπεδο – αυτό ήταν το πιο σημαντικό. ” Σημείωσε ο Klopp.

Για τις τακτικές αλλαγές του δευτέρου μέρους:

“ Δεν ήμασταν τόσο συμπαγείς στο πρώτο ημίχρονο, δεν μου άρεσε. Δεν μου άρεσε το πώς αμυνόμασταν με την πρώτη γραμμή, για να είμαι ειλικρινής. Ο αμυντικός μας τύπος δεν ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο – αυτό το κάνει πολύ έντονο για όλους τους μέσους, αλλά ειδικά για το εξάρι. Έτσι αλλάξαμε θέση και εκείνη τη στιγμή, χρειαζόμασταν και το πλάτος, χρειαζόμασταν ένα πλάγιο τελικά και πάλι γιατί αυτό δεν λειτούργησε πολύ καλά. Λειτουργούσε πολύ συχνά πολύ καλά, αλλά υπάρχουν μέρες που δεν συμβαίνει. Όταν βλέπεις ότι ο Μο παίρνει την μπάλα και στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό αυτό, τότε ο Dom θα μπορούσε να ξεκλειδώσει και μετά φτάνουμε εκεί σε μια πολύ σημαντική περιοχή. Αλλά τώρα είχαμε τον Joey εκεί έξω, κάτι που βοήθησε πραγματικά, και τότε είχαμε προφανώς δύο χαφ, το διπλό εξάρι, παίζαμε με τον Ryan και τον Trent ο ένας δίπλα στον άλλο. ”

“ Έτσι, με όλα τα πράγματα που προσπαθείς να κάνεις σε αυτές τις στιγμές, είναι δύσκολα διότι ο αντίπαλος – συνηθίζει σε διαφορετικά πράγματα. ”

Οι Reds πήραν μια δραματική νίκη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com