Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας: «Θέλουμε να παλέψουμε για όλους τους τίτλους»

Τσιμίκας: «Θέλουμε να παλέψουμε για όλους τους τίτλους»

Στόχο όλα τα τρόπαια έχει θέσει η Liverpool τη φετινή σεζόν, όπως επανέλαβε ο Κώστας Τσιμίκας, μετά τον Σαββατιάτικο αγώνα της ομάδας με αντίπαλο την Manchester City στο Etihad, ο οποίος έληξε ισόπαλος με σκορ 1-1.

Για την αναμέτρηση, ο Έλληνας αμυντικός αρχικά δήλωσε:

“ Ναι, είναι πολύ δύσκολο να έρθεις απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είναι ένα πολύ δύσκολο μέρος να έρθεις και να παίξεις ποδόσφαιρο, αλλά στο τέλος το μόνο και που έχει σημασία στο ποδόσφαιρο είναι οι τρεις βαθμοί. ”

“ Στο τέλος παίρνουμε έναν, θα το αντιμετωπίσουμε και θα πάμε με την ίδια δίψα, γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αγώνα τίτλου. ”

“ Θα πάμε μαζί του και θα παλέψουμε πιο σκληρά. ”

Στη συνέχεια είχε να προσθέσει:

“ Πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Όλοι οι παίκτες που ήρθαν [το καλοκαίρι] μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς, έχουμε τόσους πολύ ταλαντούχους παίκτες. ”

“ Νομίζω ότι έχουμε τα πάντα για να παλέψουμε για τα πάντα, οπότε θα το πετύχουμε. Έχω πει πολλές, πολλές φορές [ότι] θέσαμε τους στόχους μας στην αρχή της σεζόν, θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα, τους αγώνες της Premier League, αγώνες κυπέλλου και του Europa League. ”

“ Οπότε πιστεύω ότι το μέλλον μπορεί να είναι λαμπρό για εμάς και πρέπει να τα δίνουμε όλα και να παλεύουμε σε κάθε στιγμή. ”

Στόχος κάθε τίτλος για τη φετινή Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com