Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carra: «Δεν πιστεύω πως ο Trent θα παίξει ποτέ στο κέντρο της Liverpool»

Carra: «Δεν πιστεύω πως ο Trent θα παίξει ποτέ στο κέντρο της Liverpool»

Πρόκειται για μια συζήτηση που δεν φαίνεται να λέει να κοπάσει, με τη θέση του Trent Alexander-Arnold να γίνεται και πάλι θέμα συζήτησης μετά την ισοπαλία της Liverpool με την Man City.

Ο Νο 66 των κόκκινων χάρισε στην ομάδα του έναν βαθμό με ένα εξαιρετικό σουτ στο 80′ του αγώνα, για να ισοφαρίσει το γκολ του Erling Haaland από το πρώτο ημίχρονο στο Etihad.

Οι πρόσφατες εμφανίσεις του στη μεσαία γραμμή της Αγγλίας προκάλεσαν συζητήσεις σχετικά με το αν θα μπορούσε να παίξει σε αυτόν τον ρόλο για την ομάδα του, αλλά ο πρώην αμυντικός της Liverpool Jamie Carragher δεν πιστεύει ότι αυτό θα συμβεί ποτέ.

«Ο Trent Alexander-Arnold, για τον Jurgen Klopp, θα είναι πάντα ένας δεξιός μπακ», δήλωσε ο Carragher στο Sky Sports μετά τη μοιρασιά της νίκης το Σάββατο.

«Αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία όταν κοιτάζεις τις ικανότητές του, είναι οι ικανότητες ενός παίκτη της μεσαίας γραμμής και δυσκολεύεται με την άμυνα 1v1. Δεν νομίζω ότι ο Jurgen Klopp θα τον βάλει να παίξει ποτέ στη μεσαία γραμμή, αλλά για τον Gareth Southgate είναι παίκτης της μεσαίας γραμμής.
Θα ήθελα η Liverpool να αποκτήσει έναν δεξιό μπακ που να είναι κορυφαίας ποιότητας και όχι ένα νεαρό παιδί που έρχεται και στα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια να πει «θα σας πιέσουμε σήμερα προς τα εμπρός, θα έχουμε κάποιον που να αντιμετωπίζει τον εξτρέμ 1v1″ και νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μια εξέλιξη για τη Liverpool».

Ο Alexander-Arnold έχει απολαύσει περισσότερο χρόνο πιο ψηλά στο γήπεδο από τότε που μετατοπίστηκε σε έναν υβριδικό ρόλο μεταξύ δεξιού μπακ και μέσου από τον Klopp νωρίτερα φέτος. Κατέγραψε έξι ασίστ στα πρώτα πέντε παιχνίδια του σε αυτή τη θέση και έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερη δημιουργική διέξοδος για τους Κόκκινους μετά την μετακίνηση. Οι εντυπωσιακές πρόσφατες εμφανίσεις του στην Αγγλία στο κέντρο του γηπέδου διευκόλυναν για άλλη μια φορά τη συζήτηση, αλλά δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Klopp το βλέπει ως βιώσιμη επιλογή στο εγγύς μέλλον.

Ο αντικαταστάτης του Alexander-Arnold στο δεξί άκρο της άμυνας, Conor Bradley, δεν έχει παίξει για τους Reds από την προετοιμασία, αφού τραυματίστηκε στην πλάτη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το αν ο προπονητής επιλέξει να επενδύσει σε αυτή τη θέση στης επόμενες σεζόν μένει να φανεί, αλλά φαίνεται ότι το μέλλον του υπαρχηγού της Liverpool παραμένει προς το παρόν στο δεξί άκρο της άμυνας.

Carra: «Δεν πιστεύω πως ο Trent θα παίξει ποτέ στο κέντρο της Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com