Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιπλέον 8,5 εκ. λίρες θα κοστίσει ο Darwin Nunez στην Liverpool

Επιπλέον 8,5 εκ. λίρες θα κοστίσει ο Darwin Nunez στην Liverpool

Η Liverpool πρόκειται να πληρώσει στην Benfica επιπλέον 8,5 εκατομμύρια λίρες για τον Darwin Nunez, αφού έκανε την 60ή του εμφάνιση με την ομάδα στο 1-1 με τη Manchester City.

Η Liverpool απέκτησε το 2022 τον Darwin Nunez από την Benfica σε συμφωνία-ρεκόρ και ο διεθνής Ουρουγουανός επιθετικός πραγματοποίησε την 60ή του εμφάνιση με τους κόκκινους στην ισοπαλία 1-1 με τη Manchester City. Ο 24χρονος ενεπλάκη σε μια έντονη λογομαχία μετά τον αγώνα με τον Pep Guardiola, αφού βοήθησε τους κόκκινους να κερδίσουν έναν σημαντικό βαθμό στην κούρσα για τον τίτλο της Premier League.

Ο Nunez δεν κατάφερε να επαναλάβει την ανελέητη φόρμα που παρουσίασε κατά τη διάρκεια της διεθνούς διακοπής για την Ουρουγουάη, όταν πέτυχε τρία γκολ – παρά το γεγονός ότι ανάγκασε τον Ederson σε αρκετές αξιόλογες αποκρούσεις. Ο θυελλώδης Νοτιοαμερικανός επιθετικός ήρθε στους Reds με συμφωνία-ρεκόρ 85 εκατομμυρίων λιρών από τους Πορτογάλους Αετούς το καλοκαίρι του 2022.

Ωστόσο, μόνο τα 64 εκατ. λίρες από αυτό το ποσό καταβλήθηκαν προκαταβολικά, ενώ τα υπόλοιπα 21 εκατ. λίρες αποτελούνται από πρόσθετα ποσά (bonus). Η Liverpool πλήρωσε στην Benfica 4,3 εκατ. λίρες όταν ο Nunez πραγματοποίησε 10 συμμετοχές και τώρα πρόκειται να δώσει άλλα 8,5 εκατ. λίρες μετά το ορόσημο των 60 εμφανίσεων.

Το τελικό ποσό των 8,5 εκατ. λιρών θα «εξαρτηθεί από την ατομική και συλλογική απόδοση της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης». Ο Nunez έχει καταγράψει 12 γκολ και 7 ασίστ σε 16 συμμετοχές με το σύλλογο και τη χώρα του αυτή τη σεζόν.

Έχει σκοράρει 22 φορές σε 60 αγώνες υπό τις οδηγίες του Jurgen Klopp. Ο Nunez δέχτηκε ένθερμους επαίνους από τον πρώην παίκτη της Liverpool και διεθνή συμπαίκτη του Luis Suarez στα μέσα της εβδομάδας, καθώς συνεχίζει να κρατά τον βετεράνο σέντερ-φορ εκτός της αρχικής ενδεκάδας της Ουρουγουάης.

«Βρίσκομαι σε έναν ρόλο που με αφήνει πολύ χαρούμενο, προσπαθώντας να βοηθήσω με ό,τι χρειαστεί», δήλωσε ο Suarez για τον Nunez. «Έχω σήμερα μπροστά μου ένα από τα καλύτερα Νο.9 στον κόσμο, που είναι ο Darwin.»

Επιπλέον 8,5 εκ. λίρες θα κοστίσει ο Darwin Nunez στην Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com