Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Δεν παίξαμε καλά αλλά πήραμε τον βαθμό»

Trent: «Δεν παίξαμε καλά αλλά πήραμε τον βαθμό»

Με ειλικρίνεια μίλησε ο σκόρερ των Reds, Trent Alexander-Arnold για τον Σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στην Manchester City, τονίζοντας πως η ομάδα μπορεί να μην έπαιξε καλά, αλλά κατάφερε να πάρει τον πολύτιμο βαθμό.

Ερωτηθείς αν η ομάδα έκανε ένα βήμα μπροστά, ανέφερε:

“ Νομίζω ότι είναι σίγουρα ένα αποτέλεσμα που είναι καλύτερο από αυτό που είχαμε εδώ πέρυσι. Δεν είχαμε πάρα πολλά καλά αποτελέσματα εδώ γενικά, για να είμαι ειλικρινής. Αλλά είναι ένα παιχνίδι βαθμών, πήραμε έναν. Δεν ήταν καθόλου καταπληκτική εμφάνιση από εμάς. Αλλά όπως είπα, παίρνουμε τον βαθμό και υπήρχαν θετικά. Είχαμε τις ευκαιρίες μας να κερδίσουμε το παιχνίδι. ”

Για τη συνολική εμφάνιση:

“ Δεν νομίζω ότι παίξαμε ιδιαίτερα καλά, ειδικά το πρώτο ημίχρονο. Ο σχηματισμός τους και ο τρόπος που ήταν στημένοι μας προκάλεσε πραγματικά και έχουν πολλά μεγάλα κορμιά. Είναι δύσκολο να παίξεις εναντίον τους. Ανασυγκροτηθήκαμε στο ημίχρονο. Νομίζω ότι ήρθαμε στο δεύτερο ημίχρονο με λίγο περισσότερο αγωνιστικό πλάνο για να τους πιέσουμε. Είναι πάντα δύσκολο, απλά υποσυνείδητα όταν παίζεις εναντίον της Manchester City, έχεις πολύ σεβασμό για την ομάδα και τον τρόπο που παίζει. Έτσι, απλώς αυτόματα πιστεύεις ότι δεν μπορείς να προσεγγίσεις τους παίκτες και τους ξεχωρίζεις λίγο και αυτό φαινόταν να είναι το πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο. Έπρεπε να έρθουμε εδώ και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα και αυτό έγινε. ”

Για τη σημασία του ρόλου του σε άμυνα και κέντρο:

“ Νομίζω ότι υπήρχε δυνητικά ένα σχέδιο παιχνιδιού για να με εμποδίσει να πάρω τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, τουλάχιστον έτσι ένιωθα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, νομίζω… λίγο μαρκάρισμα. Νομίζω ότι ο Bernardo [Silva] ήταν πολύ κοντά μου όταν έκλεινα μέσα. Εννοώ, μπορεί να κάνω τελείως λάθος και να λέω ανοησίες, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό ήταν το σχέδιο του παιχνιδιού – έτσι ένιωθα. ”

“ Οπότε, ήταν να προσπαθήσω να μπω στην μπάλα με διαφορετικούς τρόπους και νομίζω ότι προσαρμόστηκα σε αυτό. Προσπάθησα να μπω λίγο πιο βαθιά και προσπάθησα να πάρω τη μπάλα όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά και να ελευθερώσω τους παίκτες και να βάλω τον Macca στη μπάλα, τον Dom στη μπάλα, τον Curt στη μπάλα να την οδηγήσουν μπροστά. Νόμιζω ότι το κάναμε ιδιαίτερα καλά στο δεύτερο ημίχρονο. ” Σημείωσε ο Trent.

Τι είδε πριν το γκολ του:

“ Μια ευκαιρία – αυτό ήταν πραγματικά. Πήρα τη μπάλα από τον Mo και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να βρω το τέρμα στην απέναντι γωνία. Μπορούσα να νιώσω ότι υπήρχαν σώματα μπροστά μου. Ήταν απλώς ένα άγγιγμα και πέτυχα το γκολ και προφανώς ήταν ένα καλό τελείωμα στην άλλη γωνία. Ήταν κάτι που χρειαζόμασταν ως ομάδα. ”

Ο Trent Alexander-Arnold έχει μόλις ισοφαρίσει για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com