Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία στο Etihad

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία στο Etihad

Ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του κόντρα στην Manchester City και την αντίδραση που έβγαλε μετά το 1-0 έμεινε ο Jürgen Klopp, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν ένιωσε πως το ματς θα είχε και άλλα γκολ μετά το 1-0:

“ Είπα στα αγόρια [στο ημίχρονο]: φανταστείτε ότι αν παίζαμε καλά, πώς θα μπορούσε να είναι αυτό το παιχνίδι – γιατί είχαμε καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν τις νιώσαμε όπως έπρεπε. Δεν ήταν ότι [σκεφτήκαμε], «Α, εντάξει, ας το δοκιμάσουμε ξανά έτσι». Αλλά όλες οι καλές στιγμές τους είχαν πραγματικό αντίκτυπο, μπορούσα να δω ότι στη γλώσσα του σώματος και άλλα τέτοια, χάσαμε τη συμπαγή συμπεριφορά. Ήμασταν λίγο βιαστικοί στην πρώτη γραμμή για να πιέσουμε τον Ederson. Αυτό άνοιξε τους μισούς χώρους. Ακόμη και όταν ήμασταν περισσότερο συμπαγείς, έβρισκαν τον Silva πολύ συχνά. ”

“ Είπαμε μεταξύ Dom και Mo να έχουμε καλύτερη επικοινωνία, αυτό δεν συνέβη ως τότε. Στη συνέχεια, η τελευταία γραμμή πάντα απέναντι στη City πρέπει να ανέβει και να αμυνθεί στη μεσαία γραμμή, έτσι ήταν τότε είτε ο Trent είτε ο Joel. Και ήταν λίγο δύσκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε λίγο πιο ξεκάθαρο πώς θέλουμε να το κάνουμε αυτό, με τον Trent να βρίσκεται ήδη σε αυτή τη θέση και να παίρνει το ρίσκο στην τελευταία γραμμή αλλά όχι ανάμεσα στις γραμμές. Μετά βάλαμε ένα γκολ, αυτό ήταν πολύ θετικό. Το έβαλε ο Trent. Είχε μεγάλη επιρροή σήμερα. Όχι μόνο στο γκολ – γύρω από το γκολ, σε όλες τις καταστάσεις ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης και ένα πολύ καλός παιχνίδι του. ”

Αν έμεινε ικανοποιημένος από την νοοτροπία της ομάδας του:

“ Η νοοτροπία είναι μεγάλη λέξη. Όταν μιλάω για τη γλώσσα του σώματος, μοιάζει λίγο με τη νοοτροπία. Δεν μου άρεσε και πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά είναι πραγματικά δύσκολο, είμαστε ακόμα στα πρώτα στάδια με την ομάδα. Πριν από το παιχνίδι έπρεπε, στη συνέντευξη Τύπου, να μιλήσω για τον αν μπορεί ο Macca να παίξει ως εξάρι; Ναι, μπορεί. ”

“ Μπορεί, σίγουρα. Και όλοι όσοι είδαν το παιχνίδι θα μπορούσαν να πουν ότι μπορεί να παίξει ως εξάρι – αλλά πώς ήταν; Πόσο συμπαγείς ήμασταν; Αυτό είναι το πρόβλημα, και δεν ήταν τόσο μεγάλο σήμερα. Περάσαμε ήδη πολλές δύσκολες στιγμές αυτή τη σεζόν και αυτή η σημερινή παρουσία εδώ είναι δύσκολη. ”

Για την συνολική εμφάνιση του Trent Alexander-Arnold:

“ Πολύ καλή. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με μεγάλη επιρροή. Του αλλάξαμε, αν θέλετε την θέση, τον φέραμε πιο κεντρικά και ξεκαθαρίσαμε περισσότερο πού πρέπει να βρίσκεται αυτές τις στιγμές. Αλλά το έκανε πολύ καλά και είχε ακόμα τις στιγμές του με τον Doku όπου ήταν πολύ δυνατός στις καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Έβλεπες σε πολλές στιγμές πόσο δύσκολο είναι απέναντί του, είναι πολύ καλός στην ντρίμπλα. Ο Trent είχε μεγάλη επιρροή σήμερα, με την καλή έννοια. ” Σημείωσε ο Klopp.

Αν θεωρεί πως οι Reds πέρασαν ένα τεστ:

“ Για εμάς νομίζω ότι περάσαμε ένα τεστ σήμερα, δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν το τεστ. Αν αυτό έχει νόημα. Σε μια δουλειά όπου κανείς δεν έχει χρόνο, είναι πραγματικά δύσκολο να τον ζητήσεις και να τον χρησιμοποιήσεις. Πέρυσι, όταν η ομάδα είχε παίξει πολύ μαζί – πολύ περισσότερο από αυτή την ομάδα τώρα – δεν είχαμε καμία πραγματική ευκαιρία σε αυτό το παιχνίδι. Σήμερα είχαμε μια ευκαιρία. Δεν είμαι ανόητος, βλέπω το παιχνίδι, οπότε αν με ρωτήσετε ποιος θα κέρδιζε το παιχνίδι πιο πιθανό, προφανώς ήταν η City. Αλλά είχαμε τις στιγμές μας και κερδίσαμε παιχνίδια με λιγότερες ευκαιρίες κόντρα στη City, για να είμαι ειλικρινής, από αντεπιθέσεις – και αν μπορούσαμε να τις χρησιμοποιήσουμε καλύτερα, τότε θα ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι σήμερα. ”

“ Δεν ελέγχουμε αν είμαστε τόσο καλοί όσο η City. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι σε αυτά τα παιχνίδια για να τους δώσουμε ένα σωστό παιχνίδι, και αυτό κάναμε σήμερα. Δεν είναι ότι κοιτάζω τον εαυτό μου και σκέφτομαι, «Εντάξει, αυτή είναι το τελειωμένη εκδοχή, έτσι μπορούμε να παίξουμε», επειδή είδα πολλές εμφανίσεις με τις οποίες δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος, η στάση μας ήταν ακόμα καλή, αλλά και η απόδοση. ”

“ Αλλά είναι μια εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα, πώς μπορούμε να το κρίνουμε αυτό; Δέκα μέρες οι παίκτες μας ήταν, επιστροφή, μία προπόνηση και το πιο δύσκολο παιχνίδι. Είναι πραγματικά δύσκολο. Επομένως, δεν είμαι εδώ για να πω τώρα, «Θα έπρεπε να το είχαμε κάνει καλύτερα.» Παίρνω ό,τι παίρνω και δουλεύω από εδώ, και αυτό κάνουμε. ”

Οι Reds δεν έχασαν στο Etihad.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com