Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Gravenberch, Konate και Jones η προπόνηση

Με Gravenberch, Konate και Jones η προπόνηση

Η Liverpool μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει του μεθαυριανού αγώνα κόντρα στην Manchester City, έχοντας τρεις σημαντικές επιστροφές στην προπόνηση της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσαν οι Reds, στην προπόνηση που έλαβε χώρα στο AXA Training Centre το μεσημέρι της Πέμπτης, έλαβαν κανονικά μέρος οι Ryan Gravenberch, Ibrahima Konate και Curtis Jones.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές είχαν λείψει από τον αγώνα με την Brentford πριν τη διακοπή, με την απουσία του Jones να ήταν λίγο μεγαλύτερη, αφού η τελευταία του συμμετοχή ήταν στο Carabao Cup εναντίον της Bournemouth.

Θα είναι και οι τρεις διαθέσιμοι για τον αγώνα του Etihad, με τους Gravenberch και Konate να συγκεντρώνουν μάλιστα αρκετές πιθανότητες παρουσίας στο αρχικό σχήμα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως την Πέμπτη προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και οι διεθνείς που επέστρεψαν από την Νότια Αμερική, δηλαδή οι Alisson Becker, Alexis Mac Allister, Luis Diaz και Darwin Nunez.

Νέα προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τους Reds, με τους Robertson, Thiago και Bajcetic να παραμένουν για μια ακόμη εβδομάδα εκτός.

Οι παίκτες που προπονήθηκαν την Πέμπτη:

Τερματοφύλακες: Alisson, Kelleher, Adrian, Pitaluga, Mrozek

Αμυντικοϊ: Van Dijk, Konate, Matip, Gomez, Quansah, Alexander-Arnold, Τσιμίκας, Bradley, Chambers, Scanlon

Μέσοι: Szoboszlai, Mac Allister, Jones, Gravenberch, Elliott, Endo

Επιθετικοί: Salah, Nunez, Diaz, Jota, Gakpo, Doak

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Ryan Gravenberch.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com