Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πήρε μαθήματα από τον Mo Salah ο Stefan Bajcetic

Πήρε μαθήματα από τον Mo Salah ο Stefan Bajcetic

Ο Stefan Bajcetic μίλησε για τη «σκληρή» φύση των προβλημάτων τραυματισμού του και εξήγησε μερικά από τα μαθήματα που έχει λάβει από τον Mohamed Salah στην πορεία.

Ο 19χρονος έχει παίξει μόλις 72 λεπτά ποδοσφαίρου από τότε που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα προσαγωγών που τελείωσε πρόωρα τη σεζόν 2022/23 τον Μάρτιο. Ο Bajcetic απολάμβανε μια σημαντική σεζόν πριν από τον τραυματισμό του, κατακτώντας μια κανονική θέση στη μεσαία γραμμή του Jurgen Klopp παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Επέστρεψε για λίγο στην ομάδα για να κάνει εμφανίσεις εναντίον της LASK και της Leicester City τον Σεπτέμβριο, αλλά έκτοτε αντιμετώπισε περαιτέρω προβλήματα φυσικής κατάστασης που εμπόδισαν την πλήρη επιστροφή του.

Σχετικά με τις δυσκολίες του, ο Bajcetic έχει συζητήσει την επιθυμία του να συνεχίσει να παίζει, με τους τραυματισμούς και την απογοήτευση που ένιωσε όταν άκουσε τις λεπτομέρειες των ιατρικών εξετάσεων του.

«Επειδή είχα τον ίδιο τραυματισμό πριν, αλλά από την άλλη πλευρά, όταν έβγαζα τον πόνο, σκέφτηκα ότι θα ήταν το ίδιο. Αλλά στο μυαλό μου ήταν σαν, «Δεν μπορεί να είναι το ίδιο, πρέπει να συνεχίσω να παίζω», είπε ο μέσος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Αλλά έκανα μια νέα ακτινογραφία. Οι ακτινογραφίες είναι πολύ σκληρές – δείχνουν πάντα κάτι. Θυμάμαι ότι ήμουν στο σπίτι, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν, «έχεις μια απάντηση στο άγχος σου». Προφανώς ήταν μια δύσκολη στιγμή, αλλά το πήρα καλά, νομίζω. Το χρησιμοποίησα ως ευκαιρία να δυναμώσω, να βελτιωθώ σε μερικά κομμάτια. Απλώς προσπάθησα να παραμείνω θετικός ψυχικά. Δεν μπορείς να σταματήσεις να σκέφτεσαι τι θα έκανες εκείνη τη στιγμή. Προφανώς θα μπορούσα να έκανα περισσότερα. Οπότε είναι προφανώς δύσκολο. Είναι απλώς να πας στο γυμναστήριο και να μετρήσεις τις μέρες για να επιστρέψεις».

Ο Bajcetic έκανε 19 εμφανίσεις για τους Reds την περασμένη σεζόν, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης στο Champions League εναντίον της Real Madrid στο Anfield τον Φεβρουάριο. Η ανάρρωσή του δεν ήταν τόσο ομαλή όσο θα ήλπιζε, αλλά ανέφερε τον Salah ως θετικό παράδειγμα για το πώς να αντέχει τον εαυτό του καθώς θέλει να επιστρέψει σε πλήρη φυσική κατάσταση με τη δουλειά του μακριά από το γήπεδο.

«Θαυμάζω τους παίκτες που έχουν πολλή πειθαρχία. Νομίζω ότι είναι κάτι που είναι δύσκολο», συνέχισε ο Ισπανός. «Για παράδειγμα, στην ομάδα ο Μο είναι πολύ πειθαρχημένος. Τρώει πάντα τα σωστά πράγματα, είναι πάντα στο γυμναστήριο. Τις μέρες που υπάρχει μια δύσκολη συνεδρία και είστε πολύ, πολύ κουρασμένοι, εκείνες οι μέρες είναι εκείνες που το 90 τοις εκατό των ανθρώπων λέει: «Εντάξει, αυτή ήταν μια δύσκολη συνεδρία. Πάω σπίτι να ξεκουραστώ. Δεν το κάνει. Απλώς πηγαίνει στο γυμναστήριο, κάνει αυτό που πρέπει, παρόλο που δεν το θέλει.

«Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μάθω από αυτόν. Επειδή πιστεύω ότι στο γήπεδο έχω πολλή πειθαρχία γιατί είμαι τόσο ανταγωνιστικός, είμαι το αντίθετο του τεμπέλης στο γήπεδο. Όμως εκτός γηπέδου υπάρχουν μέρες που πρέπει να είμαι πιο δυνατός ψυχικά και να λέω, «Εντάξει, δεν θέλω να το κάνω, αλλά είναι μέρος της δουλειάς».

Πήρε μαθήματα από τον Mo Salah ο Stefan Bajcetic
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com