Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Joe Hardy: Το παιδί-θαύμα της Liverpool που πήρε την κατιούσα

Joe Hardy: Το παιδί-θαύμα της Liverpool που πήρε την κατιούσα

Η Liverpool του Jurgen Klopp έχει αναπτύξει τη φήμη ως μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Premier League όσον αφορά τη μεταγραφική αγορά.

Ωστόσο, υπήρξαν και περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι λόγω συγκυριών ή απρόσμενων γεγονότων δεν κατάφεραν να στεριώσουν στην ομάδα των Reds. Μία από αυτές είναι και η περίπτωση του Joe Hardy.

Ο νεαρός επιθετικός αποκτήθηκε από την Brentford, τον Ιανουάριο του 2020. Προϊόν της ακαδημίας της Manchester City, ο Hardy σημείωσε 40 γκολ σε 80 αγώνες για την δεύτερη ομάδα των Bees, με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον της Liverpool.

Οι Reds αρχικά προσπάθησαν να τον αποκτήσουν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου του 2019, χωρίς όμως επιτυχία. Η δεύτερη απόπειρα (Ιανουάριος του 2020) ήταν επιτυχημένη, καθώς ο επιθετικός υπέγραψε συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν 2019 – 2020.

Ο Hardy προοριζόταν αρχικά για την ομάδα κάτω των 23 ετών των Reds, αλλά με την απόδοσή του κατάφερε να κερδίσει μια ευκαιρία για την πρώτη ομάδα, αφού αγωνίστηκε ως αναπληρωματικός στη νίκη επί της Shrewsbury Town, για τον τέταρτο γύρο του FA Cup. Οι εμφανίσεις του έπεισαν την Liverpool να του προσφέρει συμβόλαιο για μια ακόμη σεζόν.

Δυστυχώς γι’ αυτόν, η δεύτερη σεζόν του στο Merseyside σημαδεύτηκε από τραυματισμούς οδηγώντας τον στην αποχώρηση με ελεύθερη μεταγραφή. Παρόλα αυτά δεν μετάνιωσε για την απόφασή του να υπογράψει στην Liverpool.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα DaveOCKOP, δήλωσε: «Μου έκανε πολύ καλό [δουλεύοντας με τον Klopp], από τις δύο σεζόν που πέρασα εκεί έμαθα τόσα πολλά. Μερικές από τις εμπειρίες που είχα ήταν απίστευτες και θα τις χρησιμοποιήσω για όλη μου την καριέρα. [Ο Κλοπ] με έκανε καλύτερο παίκτη, ακόμα και στο σύντομο διάστημα που ήμουν εκεί, επέστρεψα πολύ καλύτερος παίκτης».

Μετά την αποχώρησή του από την Liverpool, μετακόμισε στην ομάδα της EFL Accrington Stanley, αλλά για άλλη μια φορά, τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών περιόρισαν τον χρόνο του με τον σύλλογο. Ακολούθησαν περίοδοι δανεισμού στις Inverness Caledonian Thistle και Marine, στην οποία σημείωσε τέσσερα γκολ σε οκτώ αγώνες πρωταθλήματος, την περασμένη σεζόν.

Ο Hardy, τώρα 25 ετών, επέστρεψε στο Merseyside, το περασμένο καλοκαίρι, στην Bootle F.C., ομάδα της Northern Premier League Division One West, έβδομης τη τάξει ποδοσφαιρικής κατηγορίας της Αγγλίας.

Αναφερόμενος στην απόφαση να υπογράψει στην Bootle F.C. ο Hardy πρόσθεσε: «Απλώς προσπαθώ να ξεκινήσω ξανά την καριέρα μου και να πατήσω γερά τα πόδια μου στο έδαφος. Να ξεκινήσω να σημειώνω γκολ, να πάρω λίγο χρόνο στο παιχνίδι και να επιστρέψω στην πλήρη φυσική μου κατάσταση, όπως ήμουν στην Liverpool και έπειτα θα δω που θα με βγάλει».

Joe Hardy: Το παιδί-θαύμα της Liverpool που πήρε την κατιούσα
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com