Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντυπωσιάζουν Szoboszlai και Jones με την φυσική τους κατάσταση

Εντυπωσιάζουν Szoboszlai και Jones με την φυσική τους κατάσταση

Ο εντυπωσιακός Dominik Szoboszlai αναδεικνύεται από τα τελευταία στατιστικά στοιχεία των παικτών της Premier League, ενώ και ο Curtis Jones ήταν ζωηρός!

Ο Szoboszlai είναι μια αποκάλυψη από τότε που έφτασε στο Anfield έναντι 60 εκατομμυρίων λιρών από την RB Leipzig τον Ιούλιο, τραβώντας αμέσως τα βλέμματα των οπαδών με τις επιδόσεις του στο τεστ γαλακτικής δοκιμασίας πριν από τη σεζόν, που έγινε διάσημο από τον James Milner.

Ο Ούγγρος έχει αλλάξει εντελώς τη δυναμική της μεσαίας γραμμής της Liverpool και τα ενημερωμένα στατιστικά των παικτών της Premier League μετά τη 12η αγωνιστική φαίνεται να καταδεικνύουν την αθλητικότητα που έχει επιδείξει μέχρι στιγμής.

Έχει διανύσει 132,2 χιλιόμετρα συνολικού εδάφους στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, με τον Christian Norgaard της Brentford να βρίσκεται στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας με 138,2 χιλιόμετρα.

Ο 23χρονος έχει ξεκινήσει σε όλα τα παιχνίδια της Premier League μέχρι στιγμής φέτος, ολοκληρώνοντας τα 90 λεπτά σε 11 από τις 12 εμφανίσεις του και αντικαθιστώντας τον μετά από 66 λεπτά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Luton στο άλλο παιχνίδι. Δεν είναι μόνο η ενέργειά του βέβαια που προκαλεί εντύπωση, με το Νο 8 της Liverpool να καταγράφει την τρίτη ταχύτερη ταχύτητα σπριντ της σεζόν με 36,8 χλμ/ώρα.

Ο Szoboszlai βρίσκεται πίσω μόνο από τον Chiedozie Ogbene της Luton και τον Pedro Neto της Wolves σε αυτή την κατηγορία και ακριβώς πάνω από τον Anthony Gordon της Newcastle, που είναι ένα ωραίο μπόνους!

Αλλού, ο Jones κάλυψε εντυπωσιακά 13 χιλιόμετρα στο ταξίδι του Σεπτεμβρίου στη Wolves, αριθμός που έχει ξεπεραστεί μόνο τρεις φορές σε αγώνα της Premier League στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Jones είχε ξεκινήσει δυναμικά την περίοδο 2023/24 σε ατομική βάση, προτού ανακοπεί η πρόοδός του από τον αποκλεισμό τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για την αμφισβητούμενη κόκκινη κάρτα στην έδρα της Totttenham.

Η Liverpool κατηγορήθηκε ότι είχε μια «μπαγιάτικη και γερασμένη» μεσαία γραμμή κατά διαστήματα την περασμένη σεζόν (και όχι άδικα), αλλά φαίνεται ότι η καλοκαιρινή ανανέωση έφερε μια νέα αίσθηση ζωντάνιας στο κέντρο του γηπέδου.

Οι Κόκκινοι πήγαν στη διακοπή μόλις έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Man City στον πίνακα και θα ταξιδέψουν στο Etihad το μεσημέρι του Σαββάτου αναζητώντας μια νίκη που θα τους φέρει στην κορυφή.

Θα το πράξουν σε ένα ακόμα παιχνίδι στις 14:30μμ μετά από διεθνή διακοπή, αλλά φαίνεται ότι δεν λείπει η ζωντάνια από την πολυδιατηρημένη ομάδα του Jurgen Klopp για να αντιμετωπίσει τις δύσκολες ανατροπές!

Εντυπωσιάζουν Szoboszlai και Jones με την φυσική τους κατάσταση
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com